|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Trzeba mieć ukończoną odpowiednią ilość lat. Związek taki jak narazie można zawrzeć tylko z osobą odmiennej płci. Nauki przedmałżeńskie muszą zostać odbębnione, jak i trzeba być bierzmowanym.
Resztę niech Tobie koledzy dopowiedzą. Na pochwałę zasłubuje także tytuł jaki wymyśliłeś dla tego tematu, jest on mega adekwatny do poruszanej weń treści. Ostatnio edytowany przez emilok - 27-07-2006 o 10:07. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Iława
Stan: Niegrający
|
![]() ślub jest wymysłem graczy, GMowie ułatwili to tylko wprowadzając wedding ring a tak to jakie koszty i gdzie to zależy od was. Na prezencik no to wiadomo coś ładnego a na miejsce polecam zamek na Senji. Znakomicie sie do tego nadaje
![]() @edit napisałem że polecam... chcesz to rób w domku Ostatnio edytowany przez -niegrający- - 27-07-2006 o 10:34. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: +++
Poziom mag.: ++
|
![]() A gdzie jest ten zamek ? a nie moze byc u mnie w domku ? z kad wziasc ksiedza ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() moze byc gdie chcesz ksiadz-kolega
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |