|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() tak nie wiem czy ten temat byl poruszany (jak byl to przepraszam za zasmiecanie) ale Cipowie powini cos z tym zrobic poniewaz jest juz tyle osób ze o godzinie 14:00 nie da rady wejsc a czekac do 22:00 albo do 23:00 to lekka przesada!
Wina leży po stronie AFK nie mówie zeby zabijac tych co se np. trenuja AFK albo robia runy i co jakis czas sa przy kompie ale chodzi mi o tych którzy np. Blokuja depo. chcesz wejsc zostawic stuff a tam nie da rady bo polowa to afk a reszta robi porzadek w swoim depocie. ale wina takrze są ROOKOWICZE jak gralem na rooku zaczynajac gre w tibie czegos takiego nie bylo. Teraz ludzie potrafia stac w miescie cały dzien nie ruszajac sie poprostu koles taki zostawia kompa i tibie wlaczone i idzie na dwór np. dla rooko wiczów powini zrobic oddzielny server np. ROOKOGARt eternia albo rookogart Nova bo to ci z rooka głównie sa wini albo powini zrobic cos takiego ze jezeli ktos nie ruszy sie raz na pół godziny to go wywala . to jest z deka uciazliwe jak trzeba wpisywac dziesiatki razy jedno i to samo. a pozatym novy server by sie przydal albo 2,3 wtedy troche mniej by tego ludu było nie wiem co wy o tym sadzicie ale ja nie bede sie burzyl jak ktos ma inne zdanie tylko wyslucham i co najwyzej skomentuje
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie mam takich problemow jak ty z wejsciem o 14:00 na Tibie. Ja mam wlasnie na odwrot od 6:00 do 22:00 swobodnie wchodze sobie na tibie ale juz poznie mam problemy bo servery sa przpelnione, i tak jak pisales o tych co se kompa wlanczaja i wychodza albo stoja w depot i nic nie robia z tym sie zgadam, pozwinni takich wywalac po 30 minutach, za to ze se stoja nikt innyn nie moze wejsc. Trzeba cos z tym zrobic!!!
--- ---Palladyn Gonzo -> Paladyn(8lvl - rosnie) -> Thais ---Prosiaczek żądzi ---MeTaL żądzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() wina tez tkwi w mc (multi client) ale ja mam problemy z wejscem od 17.00
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
![]() |
![]() O 14 jeszcze nie mam problemu ale po 17 na novej to juz wielkie szczescie wejsc
![]() Polecam wykupienie pacca bedzies mogl wchodzic kiedy chcesz nawet o 14 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ale pomyśl o tym, że jakby było miejsce na 2x więcej ludu co by się w miastach nie pomieszczono... czujesz to?
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Jakby bylo 2x wiecej ludu to i tak bysmy sie pomiescili bo polowa z tego ludu przestala by grac z powodu lagow. Tak mi sie wydaje przynajmniej ze lagi by byly straszne
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Olsztyn
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() w sumie to może i masz rację, ale myślę, że nikt z powyżej 40 levelem by się nie poddawał z powodu lagów :rolleyes:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja o 13 na lunarze niemoge sie zalogowac o 7 myslalem ze malo ludu bedzie a tam pelno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz duza racje mowiac ze gdyby bylo 2x wiecej ludzi to lagi itp. ale chodzi mi takze o tych z rooka bo to oni najbardziej sa winni bo taki noob stoi caly dzien nic nie robiac i tylko blokuje wejscie innym
oj chyba dobry temat mi sie udał
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie tego posta pisze o godzinie 24:00 i dalej nie moge sie wlogowac(robie to od godziny 18:00) CIPOWIE powini troszke pomyslec
wszedlem na stronke tibi a tam wszystkie serwery(oporucz premii) nie shodza ponizej 840 osób ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ja nie moge zalogowac sie po 18 ale czasem sie udaje...Powinien byc nowy server i bylo by spoko, najlepjej zlokalizowany w Polsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak probujesz sie zalogowac 6 godzin i nie mozes wejsc, to naprawde radze Ci kupic pacca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() pacca wiesz chcialbym miec ale szkoda mi wydawac kase dziecko w drodze itp.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Imię: Vanlanthiriel
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mnie to już lekko też denerwuje ale co zrobić chciałem kupić pacca ale mi zal kasy bo jednak kurs euro jest na razie za wysoki-pozostaje czekać.A co do serwerow to powinni zrobic jeszcze jeden lub dwa i robic mozliwosc przeniesienia postaci z swiata na swiat i byloby porzadnie bo wszyscy by byli szczesliwi bo kolejki by sie rozregulowaly( ja wczoraj od 15 sie juz nie moglem dostac)
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja wejsc na Calmere od 17 gdzies nie moge. I nawet jakby mi sie zdarzylo byc afk (z roznych powodow)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() w*****ajace ale dobre bo nie blokujesz serva tylko najgorsze ze na twoje konto wloguje sie jakis n00b i robi tak :
1) mylsli "pogram se troche w tibie 2) przyszli po mnie koledzy co zrobic hmm tibia poczeka 3) zostawia wlaczonego kompa z wlaczona tibia i smiga po podwórku 4) w ten sposób blokuje dostep innym w ten sposób postepuje ok 25% tak mi sie wydaje nastepne 25 % to afkowicze których nie ma góra 2 godziny ale na konto takiego (jak ten 2 godzinny sie wyloguje) wbija sie nastepny taki no i mamy przepełnione servery i lagggggggi You advenced in laggg
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na pacca nie musisz wydac kasy. Mozesz go kupic w Tibii od jakiegos typa, przewaznie 3 miesiace chodza po okolo 55k.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Mi się trudno dostać od 15 do 22. Moim zdaniem winni są PACCowicze! Moglibysię wszyscy naraz wylogować na jakieś 10 min. żeby zwykli ludzie też mogli wejść.
Potem i tak by się zalogowali. ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm hyba se po to premium kupili zeby moc grac kiedy im sie chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Macie absolutna racje :evil: CIPowie powinni cos z tym zrobic ale mi sie wydaje ze nie ma na to recepty
![]() |
![]() |
![]() |