|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Od około 2 dni mam problem z myszką. Co jakis czas, co 2-3 minuty lub kiedy otwiera mi się nowa aplikacja, czy strona w necie, myszka mi sie zacina, nie mogę ruszać kursorem po ekranie, ale mogę wykonywać inne operacje, bez pomocy myszki. Wie ktoś o co chodzi? od razu mówię, że nie chodzi tu o baterie, ani o czyszczenie myszki.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Istnieje wiele mozliwosci, napisz jaka masz myszke przewodowa czy bezprzewodowa...jesli bezprzewodowa sprawdz dokladnie polaczenie radiowe moze cos je zakloca, jak przewodowa sprawdz czy kabelek jest caly (mozliwe ze jest naruszony w ktoryms miejscu). Jesli to nic z powyzszych rzeczy mozliwe ze masz wirusa (to jest najbardziej prawdopodobne), kiedys moj kumpel mial podobny problem, puscil skana po kompie i wszystko chodzilo ok (przejedz po kompie antywirusem i jakims programem do usuwania dialerow i innych smieci). Pozdro
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Wielkie dzięki za pomoc, juz wszystko chyba jest ok, pozdrawiam
Thomisson Temat do zamknięcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Hmm... nie będe spamować nowym tematem więc napisze tu
![]() Otóż często kiedy gram, coś robie w necie mycha albo wariuje i lata po całym ekranie, albo stoi. Kabel jest zdrowy ( ![]() hlap mi plax ar hauntead
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() @up
Sama miałam ten problem. Jeżeli masz myszkę optyczną to pewnie coś jest nietego z baterią, lub coś zakłóca połączenie radiowe. Jeżeli masz myszkę na kulkę, to chyba jest nie wyczyszczona w środku. Jak to nie to to wejdź: Panel Sterowania -> Myszka, i tam pokombinuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() jeśli masz bezprzewodową myszkę (na pewno masz bo poznałem po bnateriach ;] ) to spróbój na nowo ustawić połączenie myszka - komputer, jeśli nie pomoże to zostaw na noc baterie do ładowania. jak nie, to idź i złóż reklamacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Augan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 113
Skille: zal/pl
Poziom mag.: 7
|
![]() @Dark Sven
Spróbuj zmienic podkladek. Jesli trzymasz myszka po powierzchni odbijajacej światło (lakierowane drewno, foliowana podkladka) mysz może czasami dostawać świra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Dzięki, ale myszka przestała o.0
Cóż za głupi wymysł ludzkości ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
|
![]() To nic innego jak zrasowany Port USB
![]() Mialem ten sam problem nawet mi przejscowka na PS2 nie dzialala... Kupilem nowa myszke i czasami mi odskoczy z ekranu jak to optyczna ;d |
![]() |
![]() |