|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antek Morderca
Profesja: Druid
Gildia: Acid Drinkers
Świat: Secura
Poziom: 47
Poziom mag.: 43
|
![]() Wszyscy juz na pewno zauwazyli jakie zmiany wprowadzil update:
1.Nowe potwory i popawione stare: ![]() ![]() ![]() 2.Nowy wygląd clienta: ![]() 3.Nowe outfity: ![]() 4.Nowe lub poprawione itemki. 5.Nowe miejsca dla pacc. Niestety pomimo tych rzeczy jest wiele niedociągnięc i błędów. Piszcie co sądzicie o nowym update. Co jest fajne, a co do wyrzucenia. ![]() Wysyłajcie zdjęcia z komentami ukazując to co wam sie podoba i to co nie. ![]()
Antek RLZ Ostatnio edytowany przez Antek Morderca - 03-08-2006 o 10:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mozobun
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Death Assassins
Poziom: 113
Skille: 99/75
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Boże jak juz sie za cos biezesz to to dkokoncz, potoworow wielu nie ma..a mysle ze sa nowe outfity to jzu to kazdy zauwazyl? albo wyglad clienta..ZAL!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Chcieli dobrze.. jak zwykle ^^ "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Wkurzaja mnie te rotwormy i outfity dla FACC... takie troche sie wszystko dziwne zrobiło :/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() [quote=Weź żesz się angielskiego naucz. We 'wont' good bynamniej nie oznacza 'chcieliśmy dobrze'. I jak widzę Twój podpis to aż się serce kraje, że można próbować szpanować angielskim nie umiejąc sklecić prostego zdania w tymże języku.
QUOTE] To jest poprostu smieszne temat jest o update a wy rozmawiacie o want,wont.To nie te forum?? Ostatnio edytowany przez Yiubh Do Urden - 02-08-2006 o 23:59. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja powiem Tylko Tak. Outfity Do dupy jak dla facc i dla Pacc (co za idiota to wogule wymyslil) teraz mozemy Wygladac Jak elfy dla mnie to zalosne >.<
Cipy sie w zaden sposob nie postarali aby ten update nas zaskoczyl pozywnie jest jednak na odwrot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Ten update prawie nic nie wniósł dla FACCów. Nowe outfity (jeszcze głupsze niż poprzednie)
![]() ponieważ chciał, aby ci, który go jeszcze nie mają kupili ![]() Nie ma rady. Trzeba kupic PACC !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() Outfity sa zawaliste, hotkeye uratowaly mi wczoraj odbyt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Wrocław City
Imię: Saranted
Poziom: 12
Skille: 39/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Outfity zupełnie mi się nie podobają. Załóżmy np. Taki outfit dla maga bez pacca. Jeszcze obstoi. Ale dla rycerza i palla? Wygląda to styłu tak jakoś "puszyście"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A mi ten up-date kompletnie się nie podoba... i, by odreagować, pogrywam sobie teraz w Chaos Legion.
Beznadziejne outfity, drogie podróże, a jeśli rozchodzi się o addonsy... 150k-100k-10k-15k czy całe dobre eq to troche za dużo za jeden głupi kapelusz, czy czaszkę na łbie ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Tak na marginesie to powiem wam ze spośród wszystkich updatów jakie dotychczas widzialem (a gram od clienta 6.9) ten jest jednym z najgorszych (no moze oprocz 7.5).Cipsoft chyba chcial osmieszyc ludzi z faccem dajoc im do dyspozycji outfity typu owieczka , jakis mutant no chyba ze citzen outfit i mage outfit so wporzodku tylko.Wogole niech zabioro faccowi wszystkie przywileje pewnie niedlugo bedzie tak ze pacce bedo mogly latac po tibi.A człowiek z faccem bedzie znaczyl tyle co nic.Z update na update facc tylko traci pacc zyskuje.Tak nie moze byc mogli by dac wkoncu jakis facc teren nowy bo venore thais itd.znam juz napamiec
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Nowy wyglad clienta mi sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Nie wiem co wy ludzie chcecie? Outfity nie są wcale żałosne tylko inne niż te stare. I dlatego wam sie nie podoba, jak połowa innych nowych rzeczy bo inaczej to wygląda. Jak dla mnie outifty wyglądają o niebo lepiej niż te stare. Gadacie ze są puszyste. A te stare to co? Stary Najt dla FACC był żałosny, taki łażący robocop. Stary Pall PACC, też wyglądał jakby byl wypchany. Nowy tez nie wygląda zachęcająco. Ale inne są bez zarzutu. Patrze jak oceniacie addony. To mi się śmiać chce. Jak macie same 30 levl'e to się nie dziwie, że wam szkoda kasy. Addony to są dla ludzi, którzy maja levle od 60+. Nie którzy mają niższe to fakt. Ale addony nie są przecież potrzebne, więc czego się czepiacie. Co do nowego clienta to fakt. Jest zleksza za bajkowy. Tamten stary był jakiś lepszy. Jak dla mnie wszystko się zmienia tak samo jak w życiu, nic nie pozostanie takie jak było. Tibia nie schodzi na psy, tak jak inne gry, które co raz bardziej się skupiają na grafie. Co mam równie kijowy wpływ na ich jakość. Tibia jest dalej fajna. I będzie. Wszyscy się czepiają Staminy, co jest wreszcie najlepszym pomysłem Cipów w historii chyba. Wreszcie nie będzie tych debili co grają po 10-15h, byle być najlepszym. My mamy z gry czerpać zabawe i przyjemność od szarej rzeczywistości naszego Realnego Życia, które jest ważniejsze od jakiejś gry. 300 Poziom nie da nam nic w życiu. Wole wbić 200 lvl w 5 lat niż grac po 10-15h i wbić go w pare miesięcy. Co w ogóle nie daje przyjemności. Teraz nie trzeba mieć PACC, żeby sobie konto uchronic od Hakerami. Co jest wielkim PLUSEM.
Tak ja uważam i czepianie się Cipów nic nie pomoże bo oni chcą zrobić gre dla normalnych ludzi, a nie dla ludzi, którzy grają i siedzą przed kompem 3/4 dnia.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem update jest najlepszym od kad gram w tibie swietne nowe outfity z mozliwoscia tuningowania dzieki addonom
![]() ![]() ![]() Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() Hmmm... Update? Phi. Liberty - jaskinie rotów to dla małych lvli... Culty? jak mozna tylko pozabijac novice of the cult to tez nic ciekawego. Jak chcesz za pianinio latasz na gorome i zbierasz 4 czegoś tam
![]() Facc też ma korzysci jakby ktoś nie zauwazył! Ktos up pisal o bezpieczeństwie. Prziecez od tego update facc moze miec rec keya! Duuuuuży plus! Facc powinien sie cieszyc bo wszysyc pacc rzucili się na nowe tereny co daje wolną rekę na mainie. I nie wiem czego to się czepiac? EDIT Stamina! Najlepszy pomysł! Wkoncu nie bedzie dzielenia konta i expienia 24/7 (Jak leady speed stick ![]() Ostatnio edytowany przez Flashman - 04-09-2006 o 09:23. |
![]() |
![]() |