|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 36
|
![]() Tibia.pl jeszcze nie zrobila spisu nowych potworow, oraz tych starych tylko ze z nowymi outfitami, wiec zakladam ten temat zeby zobaczyc wczesniej te potworki. Jak znajdziecie jakies nowe potworki, lub stare z nowymi outfitami to robcie screena i wrzucajcie tutaj. Slyszalem ze nowy demon jest calkiem spoko
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja poszukam w tibia.spr i podam. PS tibia.com ma zdjęcia.
@edit No kurw* mam tak popsuty komp że wypakować grafik sie nieda.
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 02-08-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Lądek Zdrój
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sele druid
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() na tibi.com są potowry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ze screenów nie wyciągniesz czystej grafiki potwora, więc trzeba je brać ze spritów, a następnie zamieniać na animacje ruchu (tak jak jest teraz).
I nie przejmuj się - prace nad dodawaniem nowych itemów i potworów trwają, po prostu zostaną one zamieszczone jednocześnie, gdy zbierze się wszystkie informacje zamiast "po kawałkach".