|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Siemka wszystkim, chciałbym prosić o pomoc wszystkich polaków na Aldorze.
Otóż mam 8 lvl, 2 m lvl i poprostu nie mam kasy i nie wiem gdzie mam expować (kase bym miał tylko musze mieć 10 lvl do robienia HMM). Ogromnie bym się ucieszył gdyby ktoś pokazałby mi miejsce gdzie expić lub dał troszke gp. Tak dla informacji podam wam mój ekwipunek: M - star, Scale armor, Soldier helmet, Dwarven shield, Chain legs, Leahter boots. Znam już dwa czary (Light i Intense healing, ktorym nie poczaruje bo nie mam many) proszę o odpowiedź. Zapomniałem o mieście (Thais). Wędke mam. I jeszcze jedno: Czy z okolic Thais da się jakoś dostać na Lodowe Wyspy (Folda, itp.) ?? Ksywa na Aldorze: Rethfing ![]() Ostatnio edytowany przez Rethfing - 13-08-2004 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Blah ... Blah... Miasto jakie ?
Carlin - Bugi trolle ,w podziemiach np: na wschód od Carlin jest cmetarz tam sa trolle Venore - Roty i Swamp Trolle Thais - Nie wiem Ab - Trolle lub Elfy Kazz - Dwarfy,roty A co wedki nie masz? Idz zabija 100 trolli i masz kase na wedke zarcie i na co tam se chcesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Ja ci pomoge tylko podaj mi swoj nick to zagadam do ciebie w tibi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Plock
|
![]() Nie moge ci pokazac gdzie expic bo gram na Solerze, ale moze laskawie powiedz w jakim miescie mieszkasz.Jesli w Carlin albo w Ab to pomiedzy tymi miastami jest jaskinia.W niej mozesz Expowac.Znajdeje sie nad obozowiskiem Goblinow.Musisz mies showela zeby sie tam dostac.So tam trole,wolfy,spidery,sneake,bugi,roty(na samej gorze).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na Folde/Vege/Senje da się dostać tylko z tratwy w okolicach Carlin.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No piszcie coś !! Ja naprawde potrzebuje pomocy, musze mieć wyższy lvl, ale nie wiem gdzie expować. Plz
Rethfing 8 lvl 2 m lvl Aldora - Thais |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Siema, już troche późno i za chwile mykam kimać. Mam tylko nadzieje, że gdy rano tu zajrze, znajde kilka odpowiedzi na moj temat. Narazie tyle, narqa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rzepin , Venore/Aldora
![]() |
![]() Czesc !!!
Chcesz to mozemy poszukac czegos razem i powalczyc ![]() Co do gp moze cos zalatwie....troche moge Ci pozyczyc... expa nabijemy razem.jak cos to napisz na gg : 1130011 lub w Tibii nick : Votev Votev (Thais\Aldora) Ostatnio edytowany przez Votev - 14-08-2004 o 08:31. |
![]() |
![]() |