|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Witam. Przeczytałem na stronie że z kurczaka wypada meat eggs i worms a ja znalazłem tam piurko. Patrzcie na info "You see a chicken feather.
It weighs 0.10 oz. Some thousands of these would probably make an extremely comfortable pillow." do czego ono służy i chyba musicie zaktualizowac dział potwory. PS. Sorka za literówki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Pu update z potworkow wypadaja rozne itemy jak np. minotau leather, bat wing itp itp i sluza one do robienia dodatkow do ubioru (addons) a z aktualizacja to nie ma sie co spieszyc update jest dopiero od 3 dni
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: tam!
Imię: Grzyb Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 50
Skille: 17/29
![]() |
![]() Jak znam ta stronke to uaktualnia wszystkie itemy za okolo miesiac (jesli nie dluzej)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Vinera
Stan: Aktywny gracz
Imię: Boski Maxme
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 30
Skille: 65/64
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zeby to nie bylo QS to powiem tylko ze niektore npc szukaja takich dodatkow trzeba to uzbierac i w polonczeniu z roznymi przedmiotami tworzymy addony i outfity. Nalezy zglaszac sie potem do odpowiednich NPC...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Blny
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Enli Eleli
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 12
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() to powiedzcie mi jesli wiecie jak i co zeobic z tych piórek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Koszalin
![]() ![]() |
![]() Ja wylotowalem z Draga "green dragon leather". Znajomi mi powiedzieli że to item do questy z addonami na Draconi. Mam nadzieje ze pomoglem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |