Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-10-2003, 18:49   #1
wilo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny Nie podoba mi się to!!!!!!!

Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże.Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna
wilo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2003, 18:51   #2
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

Niestety, ale z takimi prośbami trzeba do CIPów pisać, my, niestety, nie jesteśmy tu w stanie pomóc. A szkoda
stary 11-10-2003, 23:10   #3
U$3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny Twoja propozycja...

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna
Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie

U$3r
U$3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2003, 12:35   #4
Ice
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Ice ma numer GG 3776693
Domyślny

Hahahaha o kurde ale go zgioles hahahhaa lol lol lol lol lol lol lol lol (sorx za nabijanie ale poprostu niektorzy ludzi mnie rozluzniaja) lol
Ice jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2003, 21:53   #5
Klecha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2003

Domyślny

Hehe. Proście mnie ,a powiększę wszystkie serwery że nikt nie będzie miał problemu z dostaniem się.
Klecha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2003, 22:01   #6
Bobercjusz
Użytkownik Forum

Bobercjusz's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań

Bobercjusz ma numer GG 4940122
Domyślny

ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca

a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni
stary 06-11-2003, 19:08   #7
DarkHunter
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez U$3r
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez wilo
Jestem bardzo niezadowolny z teg,że jeste malo calyczas mniejsca na serweże .Nie moglibyście jeszcze dorobić serwera??Gdy się chce zalogować to musze czekac min.30minut!!!Jak macie tak dużo ludzi to dorubcie serwer,tibia jeszcze bardziej będzie popolarna
Nie bede pokazywal, jaki fan Pana Miodka ze mnie jest Ale zasada poprawnego pisania musi byc, ale to tak offtopic. W RL twoja propozycja skierowana na tym forum, do tych ludzi jest troche smieszna lol. Przeciez wiadomo, ze to tylko polska edycja<oficjalna> stronki o Tibii<jak Tibia.de> a oni tu, nie maja zbytnio wladzy nad gra. Dla twojej wiadomosci nowy serw jest juz w drodze, CIpowie maja juz chyba skurcze porodowe bo serw<nowy> mialbyc juz z 1 tydz temu, a bedzie do gwiazdki najprawdopodobniej<taka mam nadzieje>. Jesli brak ci serwerow, to popros Guido o nowy lol Albo kup sobie pacca... przeciez to tez jest wyjscie

U$3r

1)nie na temat
2)nie czepiaj sie literooffek ( a na zlosc ) itp. itd.
3)i to nie ladnie tak ludzi jezdzic sam kiedys sie (chyba) na takie cosik (zapchany serv itp. itd.) wkuziales? wiec sie odczep od innych

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
ale by to bylo nielogiczne
no bo chyba cipom zalezy zeby serwery byly za****pchane no bo to jest zacheta za kupienia pacca

a tak pozatym to nie tak hop siup zeby se wyjac nowy server z kieszeni

a czy swiat jest logiczny?? ale i tak mash racje
DarkHunter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania