|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Na wstępie pozdro dla wszystkich
Jak się nazywa ten quest na południe od mostu dwarvów, w takiej wieży w której jest piekelnie DUŻO SKIELETONÓW?? <<to chyba mogę wiedzieć>> I kto by tam poszedł moją postacią <<21 lvl,MAG,15 lvl magiczny>>i jakby ktoś poszedł proszę wymienić zawartość plecaka <<mam na myśli SD,hmm,UH itp.> Proszę głosujcie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Pisałeś już chyba jeden taki temat , niemogłeś w nim zapytać co to za quest??
Traingle Tower. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Czy tam się da wejść? Ja kiedyś wracałem z Desert Questa inną postacią i widziałem wejście do wieży. Przyszedłem rano następnego dnia i już było zamknięte. Od czego to zależy?
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Tamtgo posta mam zamkniętego to kto by mi napisal!!!
![]() a tak propo jak ja zrobiłem VOCATION QUESTA TEŻ TO ZAUWAŻYŁEM <<co za zbieg okolicznosci>> Ostatnio edytowany przez CzarnyDiabel - 06-08-2006 o 10:28. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thomas Cromwell
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Podejdz do brzegu ( przy wejsciu do wiezy) i widac po trugiej stroni, pod kamieniami dzwignie od ktorej to zalezy czy wejscie jest otwarte, czy tez nie.
A co do questa to nie radze ci tam isc... poziom 1: 5 Szkieletow poziom 2: 5 Ghouli Poziom 3: 3 Demon Skeletony Poziom 4: Stalkery i cos tam jeszcze ![]() Poziom 5: Monk, Dwarf Geomancer, Witch Wiec nie dasz rady (przynajmniej narazie) Ostatnio edytowany przez Nastaver - 06-08-2006 o 10:37. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Polska
Imię: Eismen
Gildia: Soldier Of Honor
Świat: Galana
Poziom: 26
Skille: 63+
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No ja pójde z Tobą tam i Ci wszystko powiem co i jak, może jakoś damy rade go przejść w co wątpie....
Pozdro ![]() Pokazał mi ten niby dziwny quest to jest Triangle Tower quest.... Koniec tematu ![]() Ostatnio edytowany przez Pall Pampix - 06-08-2006 o 10:44. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() To QUEST SPOILING!!!!!!
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Polska
Imię: Eismen
Gildia: Soldier Of Honor
Świat: Galana
Poziom: 26
Skille: 63+
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No ja pójde z Tobą tam i Ci wszystko powiem co i jak, może jakoś damy rade go przejść w co wątpie....
Pozdro ![]() Pokazał mi ten niby dziwny quest to jest Triangle Tower quest.... Koniec tematu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() DZIWIEDZIALEM SIE
TEN QUEST to TRIANGLE TOWER thx dla PALLa PAMPIXa i dla wszystkich co przeglądali tego posta ![]() |
![]() |