|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Szukam informacji na temat znajej rodziny Del'toro. Filmy, screenshoty, txt itp. Jeżeli ktoś coś ma prosiłbym o zamieszczenie tutaj linku lub czegoś tam innego. bla bla
Z góry dziękuje, Pen~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() W sumie moze Ci sie to nie przyda, ale napewno nie zawadzi;p
Ja tam slyszalem duzo o Del'Toro, jednak co sie z nimi teraz dzieje nie wiem. Gdy slysze Del'Toro, odrazu mysle o jednym graczu - Mediota Del'Toro. Dla mnie najpopularniejszy z tej rodziny. Co do filmów tu masz jeden http://video.google.pl/videoplay?doc...71694847799126 Jest to Del Toro vs The light, moze sie przyda. Musze przyznac ze nawet niezle zmontowany, a owe akcje nawet kiedys w rec ogladalem i moze jeszcze gdzies mam. Del'Toro słyną z niesamowitego zgrania, swietnie rozumieją sie w walce, slyszalem ze podczas wojen grali w lan party (kilka osob w jednym pomieszczeniu). Mimo takiej slawy wojownikow, są bardzo lubiani na serwerach gdzie graja i zwykle ządza, zadko wchodza w konflikt z kims bez przyczyny lub zabijaja za free... chociaz.. Trzeba przyznac, ze pare lat temu nie byli tacy swieci, zabijali za to, ze ktos mial wyzszy lvl, teraz sie troche zmienili ;p... Pamietam jak byla afera gdy zabili gottare, najwyzszego lvla na isarze tamtymi czasy, a To były czasy gdy 100 lvli nie bylo tyle ile teraz, przynajmniej tak mi sie wydaje ;P aaa znalazlem, polecam ten temacik http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=2312 Co do materialow w formie ssow, rec czy cuś pewnie takowe są, ale nie bede za Ciebie szukal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Ryba
Oj, kiedy za czasów rządziło PRAWDZIWE Del'Toro (Lucas, Mediota, Diego, Picarro itd) to często zdarzały się przykłady PA i PK (kuzyn mi opowiadał jak go w EF Lucas zabił, bo nie chciał wyjść i jest jeszcze pamiętna sprawa G Legów Azraela De'Vrie - "prędzej wypadną z Azraela niż z demona", no i oddał :>, to tylko 2 małe przykłady). @topic Imho Del'Toro to gildia utrzymująca się w czołówce jeśli chodzi o zgranie i ilość serverów na których rządzili i na których mieszali. Oczywiście, zdarzały im się niemałe wpadki, ale dla mnie są przykładem Dream Team'u. Co do filmów i screenów - szukaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Hjer Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 09-08-2006 o 19:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Hehe, pamiętam to, Isarka wczesne czasy, gs'y nad venore depo, 21 palkowie na gs'ach -.-.
A jak panowie przeszli to tylko ogień i zgliszcza zostawiali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March