|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Siema mam do zaprezentowania nowy fank pt las mlodosci mam nadziee ze wam sie spodoba jezeli nie to niebende kontynulowal zycze milej zabawy
Dawno , dawno temu za górami za lasami byl kiedys las mlodosci Pewnego dnia ZeuS poszedl do lasu mlodosci zeby odnowic sily ... ![]() Szedl szedl az wkoncu ... ![]() ![]() Wiec udal sie szukac zloczyncy i go zabic... Wkoncu natrafil na cyklopow... ![]() No i sie zaczelo... ![]() ![]() ![]() ![]() Po dlugiej walce ZeuS odznius zwyciestwo ![]() ![]() Koniec plz komentujcie i sory za blendy ort |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() -Stara Trawa
-ciutke zaduza ta fontanna +Nawet fajne efekciki razem=10/8 rob dalej napewno sie rozwinie ;D
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajnt Fake'i Rob dalej daje ci 9/10 i mam prozbe dodaj mnie do Fake'i Obojetnie Jaki Charakter dobry czy zly bylem byl Bardzo Bym Byl Wdzieczny...;] na serio spoko Fake'i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() super hirol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Coruscant
Stan: Początkujący
Imię: Valarion Surion
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Astera
Poziom: 15
Skille: -/-
Poziom mag.: 13
|
![]() - Za duża zdeka fontanna,
- Jak zobaczyłem te drzewa palnące sięmyślałem, że to są liście ![]() + efekty 9/10 Mi super hiroł nawet nie przeszkadza xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Te drzewa palące się wyglądają jak liście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co do fontanny to ja specjalnie powiekszylem bo ona usi sie czyms roznic od inch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() wszystko dobrze z wyjątkime fabuły (troche dziwna), fontanny bo jest za duża i za dużych obrazków - po prostu: za duże a na dodatek nie ma przerw między jednym. ocenie po 3ciej części
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Beznadziejne.
- Absolutny brak interpunkcji - Stara trawa - źle napisana tabliczka - żałosne efekty w GIMPIE - bohater wzięty z "Pomocy..." - brzydka, rozmazana fontanna powiększona w Paincie - Cyklop nie żyje, mimo, że ma jeszcze trochę HP - błędy ortograficzne("oto", "nie mozliwe", "oni podpalil", "benda") ...I oceny w granicach 8/9? Chyba za długo siedzicie przy komputerach. Na dwór, kochani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wkoncu zrobilem część 2 pt. teleport
No wiec kiedy zeus tak podruzowal natknoł sie na ... ![]() wienc weszedl i ... ![]() szedl wiec dalej ... ![]() ![]() ... ![]() ![]() hehe ... ![]() ![]() ![]() Koniec komentujce a co do blendow to niepisze ążęćół ... komentujce plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() lepiej, ale RÓB ODSTĘPY MIĘDZY OBRAZKAMI!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Lepiej niż wcześniej
ale i tak nienajlepiej stara trawa 0o a w dodatku na siłę prubujesz z tego zrobuić komedie (wątek orshabala)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Juhu, kolejna część... jeszcze ci się chce? Proszę bardzo, minusiki:
- ogrom błędów - pustka - mieszanka starej trawy i nowej ziemii - awans z 121 na 150 (Orsh musiałby dać około 40 mln expa, aby był taki przeskok) - źle napisane tabliczki Plusiki: - tak głupie błędy ortograficzne, że aż śmieszne Rada: naucz się pisać, potem rób fake'i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to mam kontynulowac czy nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @yopic
kontynuuj ale poproś jakiegoś doświadczonego Fake'owca o porady @up jaka szkoda już banik?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() Rozczarował mnie ten fake, wydaje się bez sensu.
Totalna głupota, beznadzieja zajmij się czymś innym ale rozumiem, że poprostu nieumiesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Spox Rób dalej umieść mnie w roli np.zbuntowanego nekromaty lub faceta jeżdżącego na słoniu z "outfitów na zamówienie" Chciałbym być postacią pozytywną
nick:Aqua Mador ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() omg wez zacznij go blagac o to zeby ciebie w fake'u umiescil. Sam se zrob. Faki ogolnie dobre ale .... te bledy ktore wczesniej wypisali ... rob dalej.
|
![]() |
![]() |