|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() mam pytanie co do stwora o nazwie mammoth, gdzie występuje, czy jest mocny, ile ma hp, ile daje exp, co z niego wypada itp. zamieszczajcei tu wszystkie informacje o nim, screeny itp
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() watpie że jest bosse, a doszedł już w tym update na Novie zabito ich w tym tygodniu 52, a na antice 17, na reszcei światów jeszcze nie sprawdziłem, ale nikt z moich znajomych się z nim nie spotkał
Proponuje aby jakiś druid albo sorcek się w niego zmienił i dał ss Ostatnio edytowany przez Andrew - 14-08-2006 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może jestem ślepy, może jestem głupi, a może oba na raz, ale powiem jedno nie znalazłem tego zdięcia mamyta na forym potworów, może już go po prostu nie ma, albo jest gdzieś indziej, albo jak już wspomniałem może jestem ślepy, może jestem glupi, a może oba na raz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie może być bossem bo można go sumonować >.> zobaczcie sobie na kill statistic na tibia.com ile razy padł na jakimś świecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Andrew chyba jedno i drugie. Bo takie zdjęcia nie muszą być tylko w jednym dziale. Opcja szukaj pomaga. Co do expa hp itp z mamuta to jeszcze tego nie wiadomo. Zanim zadasz pytanie sprawdź mapke respawnu i spis potworów na tibia.pl Nie ma? a to pech czyli to chyba jasno znaczy, że nie wiadomo o nim za wiele. Prawdoposobnie MOŻE jest już w tibii albo jego "ciało" czeka do świątecznego update.
Ps: Był podobny temat. Szukaj. Ostatnio edytowany przez Erhion - 15-08-2006 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
Regulamin forum - Bardzo fajny artykuł, przeczytaj koniecznie zanim coś napiszesz. ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 15-08-2006 o 09:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() ten Mammoth to zywklasty mamut
![]() można sie w niego zamienić i można go zsumonować |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ty pierwszy mówisz mi o tym temacie - próbowałem szukać ale za wiele nie znalazlem, wyobraź sobie że nie ma go na mapce respawnu i na tibia.pl - co nie oznacza że o nim nic nie wiadomo i nie powinienam zakladać tego tematu - wręcz przeciwnie, powinienem, żeby się czegoś o nim dowiedzieć. Żeczywiście nie można się w niego zmieniać - przynajmniej tak mi powiedział kumpel, jeszcze zaptam się jego o sumonowanie. PS Bloodwin nie czytałeś, a się wypowiadasz - pisze wyraźnie że go zabijają nawet dołączyłem informacje z dwuch światów Ostatnio edytowany przez Andrew - 15-08-2006 o 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() edited edited
Ostatnio edytowany przez Shark90 - 23-01-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() no, ciężko znaleźć... Wpisujesz w search Mammoth i 4 tematy wyświetla w tym TEN
Mapa respawnu nie jest kompletna, bo Hegemmon nie był we wszystkich miejscach w Tibii ![]() Ostatnio edytowany przez Ain'aer - 16-08-2006 o 07:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma go na mapie bo albo występuje nieregularnie jak np. Yeti albo dlatego, że tibia.pl ma co innego do roboty niż bawić się w szukanie jednego potworka. Założenie tematu o nim nic nie pomoże bo tibia.pl nie bierze niepotwierdzonych info z forum gdzie każdy pisze swoje domysły i tego typu sprawy.
Ps: Czytałem to, że zabijają na jakiś światach ja umiem czytać ze zrozumieniem. Tylko co z tego? Najwyraźniej istnieje i da się go zabić ale jak ktoś się do niego nie wybierze to z dupy i rozmyślań nic to tibi.pl nie da a jednynie kolejne offtopy "to mamut jest" , "to napewno jakiś włochacz" "ja go widziałem ale nie powiem wam ile daje expa bo spadałem od niego" itp. PS: Do Andrewa polecam przeczytać co to znaczy ironia i sarkazm w wypowiedzi innej osoby. I przeczytaj mój 1 post dokładnie. Czy ja tam napisałem czy jest on na mapce respu czy go niema? A definicje ironia lub sarkazm pomogą ci zrozumieć. Ostatnio edytowany przez Erhion - 16-08-2006 o 07:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tych informacji nie szukam dla tibii.pl tylko dla siebie i innych których interesują mamuty. Ten stwór mnie bardzo ciekawi i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim razie polecam forum tibia.com tam się dowiesz wiecej o ile znasz angielski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O mamucie już troche wiem, z forum tibiawiki, tylko nadal mnie zastanawia loot
|
![]() |
![]() |