![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Coruscant
Stan: Początkujący
Imię: Valarion Surion
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Astera
Poziom: 15
Skille: -/-
Poziom mag.: 13
|
![]() Wdziałem temat "Userbarki" i pomyślałem sobie "A co pokaże swoje prace najwyżej mnie zjedziecie równo, będę miał zrytą psychike i będe bał siętibi do końca życia" więc nie mam nic do stracenia
![]() ![]() Itemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potwory ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() NIE CYTUJEMY OBRAZKOW
Jak dla mnie, fajne, bez zarzutu ![]()
Playing in memory of Sowitpel, the best PvP player Tibia has ever seen. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 18-08-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() IMHO bardzo fajne.Mógłbyś zrobić elf fana?
@Lovah: Reported...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Bardzo fajne mi sie podobaja ladnie wykonane tylko niewiem czemu wszystkie maja takie luki od gury jasniejsze
Apropo moglbym wiedziec w jakim programie mozna wykonac userbarka? A i daj znac jak bedziesz robil na zamowienie wtedy wystawie notke ![]()
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ·´`·.(*·.¸(`·.¸*¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸.~..~RYHA~.~.~.¸¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·´*´·.¸)`·.¸).·´`·» _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ![]() ••••••••••••••••••••••••••••• _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Ryha xD - 19-08-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jedną uwage - Prawie każdy userek zrobiony jest tak samo ;p (Ten taki usmiech - półkole)
A tak to nic dodać nic ująć daje 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mi sie nie podobają. Napisy za nisko, schowane pod połyskiem... W ogóle tylko sprite'y wkleiłeś nic więcej. Mniej niż 5 minut roboty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mnie 9 / 10 , zapozycze sobie dwarf fan ok ?