|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Witam
Moj eq : w.helmet,v-shield,bs,p-ammy,g-armor,leather boots i k-legi , Skills : 69/69 lv 30 Kiedys pisalem czy dam rade expic na elf fortes Pisaliscie iz dam itp. Pisaliscie ruwniez ze bede robil 20-25k/h ( expa ) Otuz to mam problem : robie jedynie 15k/h aczkolwiek loot zwraca mi sie z nawiazka ok. 1k/h expie jedynie na poziomie +1 wybijam wszystko an tym poziomie liczac z ,,wiezami murów"( nie liczac w to wiez z rcanami ) Plxx powiedzcie mi jak mam tam expic a zeby robic 20K+/h pozdro i sry za bledy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kupić bohy/rzucać utani hur/biegać w time ringach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wybijaj wszystko co sie rusza od najglebiej polozonych terenow podziemia i wieze z arcamani.
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() A czy BS + tower shield czy GS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry shield i miecz jednoręczny.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Popraw skille, kup bohy, najlepiej bic 2reczna bron, zamiast uzywac uhów, lepiej sie manasowac ( mlvl bedzie sie trenic ), zbieraj wszystko oprócz brass shieldów, jezeli masz postmana, to jest dobrze, a jak nie, to bedziesz mial problem z wyslalniem loota, bo najblizsza skrzynka jest dopiero w miescie.
Jak loota nie wyslesz, to bedziesz ostro na minusie. Co do 20k na godzine - musisz miec wiekszy lvl. Co do 30k na godzine - 60lvl+, czyszczenie arcanistow + ubijanie draga ( all, co sie rusza ). Ostatnio edytowany przez XIII - 16-08-2006 o 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
|
![]() To moze tez tutaj. Na ef lepiej sie manasowac czy uhy. tzn kolega wyzej napisal ze manasowac, ale jak to sie ma do waste ? I jeszcze Frapper napisal ze shield+bron, ale czy nie lepsza jest 2handed ? W koncu strzaly i tak ida na armor a nie na tarcze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale po Ci 2h? Jak z bs + dobry shield szybko padają a w jakiś sposób minimalizujesz obrażenia? Fakt, manasy są dobre do bicia mlvl podczas expa ale ile tracisz stając w miejscu, manasują się i waląc exure?
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
|
![]() Czyli lepiej uh, btw: dobry shield czyli vampka wystarczy ? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Lord Ryhor
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Poziom mag.: 9
|
![]() Broń dwuręczna, nie opłaca się manasować nawet przy pomocy hotkeya, polecam uhy
Dla tych, którzy preferują zbieranie longswordów itp zamieszcze screen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Milo-- 56k i 2 bp uh waste
Loot nie najgorszy xD Ale jakie ty masz skille ( pewnie cos kolo 85/85) i 85lv ja mam ledwie 30lv Zbiram bow,long swordy , arrowsy i te kwiatki Loot zawsze mi sie zwraca srednio w ciagu 1h jetse 1-2k+ manasuje sie , uzywam broni 1 recznej ( bs) + vampek Czy skoro muwiecie ze mam wybijac all co sie rusza to czy dam rade sforsowac wieze i podziemia . Czy to nie zaduzy waste i czy mi sie to wogule zwruci ![]() pzodro i THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() gr3g nie widzisz , że on ma 30 lvl? Nie da rady dragowi żeby mu się to opłacało. Exp bs + vamp(albo mocniejsza) na 0, +1 i wierzach. Przyjdzie czas na arcany a potem już dragi.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Augan
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 113
Skille: zal/pl
Poziom mag.: 7
|
![]() na ef lepiej jest biegac z 2h. Te 2 ataki które mozesz zablokowac tarcza równie dobrze zablokujesz gs/dlance/wh. A to ze scouty nie padaja na 3-4 hity tylko na 1-2 robi róznice.
@topic Zeby wbic te 40k~ na ef trzeba wybijac wszystko. Nie dziw sie ze wbijasz 15h/h na godzine biegajac po jednym poziomie. Ja na twoim miejscu wziolbym sie za ef na ok 45lvlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Świat: Aurea
Skille: 80/78
![]() |
![]() OMG ludzie na ef z 2handed ??!! niepogieło was? chyba ze na 70~ lvl przy przym wybijasz dragi etc. ale on ma 30 lvl wiec dla niego to bedzie waste.
@up moze to robi roznice ale niewielka.. jak bedzie go bilo 3-4 scoutów i bedzie latal z gsem to sie niewyrobi 1 seria i traci jakies 100 hp >.< a z bsem i vampka moze wlaczyc w takim wypadku balance i jedzie.
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Augan
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 113
Skille: zal/pl
|
![]() A mi robi duza róznice jak mnie bije 3-4 scouty i mam gsa a nie bsa i shield.
Mówisz ze bedzie mial waste z bs - vampka tesh bedzie mial waste. Poprostu ma za maly lvl i tyle. Zbyt wolno biega ma za malo hp. Na 30lvl nie polecam ef wogule. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
w ogóle powiadasz Ostatnio edytowany przez Zizevolo - 16-08-2006 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() fakt ja nie muwie ze zle mi sie tam expi
Expi mi sie bosko tylko ze wszyscy pisali ze bede wyciagal 20-25k/h a ja robie 15k/h Zizevolo-- dobrze muwisz ja tam z 22 na 30lv w 3 dni zaexpilem Choc wtedy w suumie lekko na + wychodzilem teraz musial bym wieze szturmowac ze zbey wychodzic na 0 p.s. czy boh duzo mi da ?? Pozdro i thx za wspomaganie mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() BoHy dadzą Ci BARDZO dużo. Szybciej będziesz przechodził ze spawna na spawn = więcej elfów zabitych w tym samym czasie co bez BoH, oraz będziesz szybciej je doganiał = szybciej zabijane elfy co daje nam znowu więcej elfów w tyle samo czasu co bez BoH i dodatkowo zmniejsza koszta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() Bohy to na twoim levelu na ef ok. 4k/h expa więcej.
Ja proponuje chodzić na EF od 35~ lvla. Można robić lootbaga ale to łyka troche czasu (jest wtedy 1-2k kasy+/h). Lub wcale nie robić [straty ok.1k kasy/h ale sporo więcej expa (tj.do 5k)]. Moim 42 knightem 73/75 wyciagam tam z zyskiem średnio po 20k robiąc lootbaga + zaglądając na arcany (pojedynczy i potrójny resp). Zwraca się wszyściutko i jest kilka tysięcy zysku [1-3k/h(również ilość zazrobku zależy od dobroci arcanów). P.S. Fire axe + Vampirka. P.S.2 Jade na manasach. P.S.3 Ciekawe kiedy wypowie się Vil w tym temacie (wie o elfach prawie wszystko ; p).
. Ostatnio edytowany przez lajtn - 16-08-2006 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzą pogłoski, że Vil to zbuntowany elf i wybija swoich pobratymców i wie o nich wszystko. : )