|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Jestem palladynem..23lvl..68/51 i coraz czesciej mam lagi chociaz system jest odciazony, prosilbym o jakies fajne expowiska dla mnie z lagami moze to byc ze spearami/strzalami boltow chyba szkoda marnowac? To tyle prosze o Waszą pomoc.
Prosiłbym również o podanie występowania owych potworkoof. @RE down dzieki za odp zrobie 2bp gfb i kupie guardiana, a moj sprzet z d-shieldem nie wystarczy? k-set w helmet @re down down to mial dwarven shield i zrobilem edita ale mi jakos nie zaskoczylo mam ich juz z 5 ale wciaz mnie nie stac na zakup lepszej tarczy:/ Ostatnio edytowany przez Afinor - 15-08-2004 o 16:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Jak masz jakas dobra tarcze (od Guardiana w gore) to idz ze spirami na cycki do mount sternum kolo thais. Potrenujesz skille, moze jakas halabarde trafisz, porobisz runy/strzaly (exure vite w miare rzadko sie rzuca, cyce rzadko trafiaja)
Re up: GFB w zasadzie nie potrzebne tam sa waskie przejscia i mozna wealczyc z 1 na raz, a nawet 2 mocno nie bija. Jedye co, to wez pare uhow jakby co, ale exury vity powinny spokojnie wystarczyc. Ostatnio edytowany przez marred - 15-08-2004 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Afinor
Tarcza od guardian w góre. Z tego co zrozumiałem to masz dragon shielda czyli w zupełności wystarczy @off topic Chyba nabiłeś lv? jesli tak to GRATZ
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Na Twoim miejscu "odlozyl" bym palka na czas kiedy niebedziesz mial lagow i zrobil bym sobie druida i bym uhy trzepal na poznijeszy czas dla palka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Mhm, nie napisałes czy masz Pacc'a
Jeśli masz to możesh: 1) iść ze spearmi na roty w podziemiach daramy 2) iść na larvy Jeśli nie mash to nie mam innego pomysłu od pozostałych :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jeżeli te lagi nie są bardzo ciężkie możesz iść na dwarf guardy. Polecam kopalnię pomiędzy 2 rzeczkami koło kazo, poziom 4. Są tam pojedyncze spawny d-guardów (łącznie 5 na tym piętrze) i kilka d-soldów (9 przy full respie). Z łukiem spokojnie sobie poradzisz, a strzały się zwracają. D-guardy są wolne, a nawet jak cię dopadnie to przeżyjesz bo biją niemocno i w rytmie.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() mam ten sam problem co ty lagiiiiii i to ne male mam 10 lvl expie na cyckach ale jescze an razu na nich deada zaliczylem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Przez 3 miesiące miałem ten sam problem, w tym czasie chodziłem tylko i wyłacznie na cyce.Inni coś wspominali o łuku, zapomnij o tym jak masz lagi to tylko włucznie (ewentualnie jakaś inna broń jeśli walczysz jeszcze czymś oprócz dystansu). Lagi to parszywa sprawa dla palka jeśli chodzi o mnie to o porządnym expie morzesz zapomnieć.Okres lagów to tzw. robienie zapasób na lepsze czasy(ja zrobiłem sobie 7 bp of arrows i wnóstwo hmm na sprzedasz dzieki temu gdy lagi sie skonczyły o amunicje sie niemartwie i dzieki kasie ze sprzedazy hmm(1.5k za bp) mam niezły sprzęt).Jesłi chodzi o miejsca to jest ich naprawde mało ja osobiście polecam wspomnianą wczesniej góre cyców i wioske cyców na południe od thais,co do kopalni niezabardzo polecam bo soldki po update naprawde nabrały na sile a guardy+lagi to morze niezbyt dobrze sie skończyć(ewentualnie to jedno miejsce podane wyrzej)no i to bedzie wszystko jeśli chodzi o miejsca(na upartego jeszcze coś by sie znalazło ale po update lepiej nieryzykować).Ale i tak wszystko zależy od tego jakie masz te lagi,no i chyba jasna rzeczą jest ze wszystko lejesz na full defie dzięki temu przy okazji potrenujesz.Wkońcu shielding to najważniejszy skil podczas lagów
Ostatnio edytowany przez Mestre - 20-08-2004 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Na twoim miejscu przeczytałbym artykuł "Jak pozbyć się lagów?", a jeżeli to nic nie da to odłóż expienie i rób sobie runy tym paladynem. W ostateczności odłóż paladina i przez czas gdy masz lagi zrób sobie druida i twórz UH, które później dasz dla paladyna.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Jak miałem lagi trenowałem z kumplem
![]() |
![]() |
![]() |