|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Zazwyczaj komentaże do reputacji są pozytywne i miłe a nawet kiedy sąb negatywne nie powinny być wulgarne i chamskie.Gdy patrzyłem na swoją reputacja to zobaczyłem coś takiego:wykożystuje Miłosza po to by dostać +.
Moderatoży uprzedzali by nie oceniać pochopnie.3 tygodnie się nie odzywałem bo wyjeczhałem i chciałem się znowu pojawić.Chciałem by nie zapomniano o wielkim Polaku.Poziom kultury niekturych forumowiczów nie jest zbyt wysoki.Czy spotkaliście się z czymś takim?Jak temu zaradzić?Może jakaś lista? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Who fuckin` cares? Najprostszym sposobem jest - nie zgadniesz - OLAC TO! IMHO, reputacja jest zyebanym pomyslem -.- Tak jak kazdy inny sposob, dajacy szanse rywalizacji na forum~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: venore
![]() |
![]() Ja chciałbym sie dowiedzieć za co odejmują punkty reputacji a za co dodają.
Prosze o odpowiedz!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Spox dzięki za rade już wiem co mam robić a co nie.
TY za wszystko!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A ja jestem za oboma, Licznik postów pokazywał by czy danyn user jest długo na forum (domyślnie z czasem przyrastają posty), czy aktywnie uczestniczy a nie wpada raz na miesiąc i szybko przewija forum. Zaś reputacja w polączeniu z licznikiem postów stwarzała by łatwiejszą ocene usera np: User nabijający bezsensowne posty miałby z dużą liczbą postów i dużą ujemną reputacją zaś pomagający wszystkim miałby dużo postów i dużo dodatniej reputacjii. Ale by to działało nalerzało by wkuć do łba tym wszystkim n00bkom, którzy uzasadniają ujemną reputacje textem: "A ja mam inne zdanie", "a ty kretyn jestes", "lol?", zaco wstawia się ujemne reputki.
EDIT: Licznik postów nadal istnieje, wystarczy kliknąć w nick uhsera obok posta.
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 16-08-2004 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Licznik postów powodował lawinę bezsensownych postów znanych szerzej jako StupidPointlessAnnoyingMessage, którą ktoś sie musiał zająć.....
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-08-2004 o 18:51. |
![]() |
![]() |