|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie uwzglednili mnie ani w elicie, ani w loży no to kurde jego mać - zakłądam sobie arystokrację! Sorrry Raul, ty jesteś z elity, tam sobie edytuj. Tu ja się bawie. Gangrel. Bóg Najwyższy pochodzący z odległej Valhalli Gangrel alias Thor Wielki PrzeArcyPotężny Władca Arystokracji I Brat Boga Gangrela (Egzekwo najwyższy) Eerion alias Odyn Naczelny Lord Sithów - Reinkarnacja Nagi Sadowa Kaldrick (tak tak! Niedoceniony w elicie uciekł stamtąd i przybył do arystokracji) Wielcy Odwieczni Rulerzy foróm Bobrecjusz Superman Gonzek Gewof Kotomaniak (Ci co są gdzie indziej - wcieleni przymusem w szeregi arystokracji) Elf z przeceny Shanhaevel Naczelni Skrobacze Ignatius Fireblade Matheous Potężny władajacymi olbrzymimi obszarami smok Togashi Yokuni Ale uwaga uwaga! Lista nie została zamknięta! Szukamy wciąż nowych osób które chcą należeć do arystokracji!! Prócz tego szukamy parunastu bezpruderyjnych kapłanek które będą z wielkim zaangażowaniem oddawać nam cześć To nie moja wina! oni mi kazali!! Grozili mi!! aaaaaaa Bóg Gangrel przeczytał, zaakceptował ![]() Bóg Raul również.
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 20-08-2006 o 23:00. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Pogieło już wszystkich...
![]() Elyta naśmiewa się z loży, loża naśmiewa się z Elyty. A wy co za jedni? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 20-08-2006 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A tam od razu uciekł. Może raczej, cofnął się na z góry upatrzone pozycje?
Swoją drogą, coś mi się wydaje, że temat długo jednak nie powisi.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Biedny Eerion. Sfiksował na starość
![]() to pewnie przez te miętusy ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jak, jutro będzie lista wielbicieli RM?
Coś się robi tych list za dużo... wszystko przez ciebie Oxygane! |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A wiesz, że teraz mogę Cię posądzić o nielegalne przypisywanie Supermana do Arystokracji bez zgody Loży?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Raul:
A co - zazdrościsz? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() no to teraz wypadało by zadbac o jakąś małą wojenke na mięcho...co temat to mniej śmieszny może trzeba by troszke przewietrzyć forum
#9 |
Fallen Angel
|
![]() A bądzcie sobie...I tak najwyżej jesteśmy my, moderatorzy!
Kto chce być bogiem? Pogadamy z Dromem ![]()
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Po drobnych problemach i skasowanym poście wracamy do rekrutacji
![]() @Wald: Marudzisz ![]() Zresztą... chyba czegoś nei zauważyłeś.... ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() o ja pierdole
|
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Lista Elyty była ql i fun był
Lista Loży była już średnia To jest już żal.pl... kopiowanie pomysłu, w ogóle zawiewa nudą i monotonią :|
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Elf z Przeceny mówi: Kto mnie chciał do loży?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wypalacie się ludzie. To jest nudne i głupie. O ile z "elyty" mogłem się pośmiać, to już z Loży i Arystokracji nie.
|
![]() |
![]() |
#15 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jakby wam to delikatnie przekazać, tak by nikt nie był urażony a jadnocześnie do wszystkich przemówiło... Spieprzać dziady.