|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Łazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xanti Askar
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 18
Skille: 58/58
Poziom mag.: 3
|
![]() Mniej wiecej z jakimi skillami moglbym isc na beho lub dragona ?? i ile uhow wziosc ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mniej wiecej istnieje opcja szukaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() na beho bezpiecznie od od 50/50 ale wez kilka uhow, moga sie przydac.
na draga rycerz nadaje sie w roli blokera, solo nie jest oplacalne chyba ze z bronia dwureczna,(axy-d lance, swordy-gs)dla sportu mozna od 50/50 bloczyc ale duza strata uh.to tyle @topic faktycznie jest takie cos jak szukaj
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Lol najpierw idz na beho bo latwo go pokonac a nie ALBO na draga.Puki na 1Beho idziesz i pokonujesz go z lutym to wontpie ze dasz rade z Dragiem.Tylo co ja mysle.
A czy 22 knightem moge bloknac Draga??(skile 61/61 p legs guardian shield k axe k arm ihy/sio/uhy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @Jony ja na 18lvl blokowalem dragi.
@topic Na Beho napewno. A jeśli masz takie staty jak pod podpisem czyli 3mlvl to raczej nie dasz rady.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Rivers
Świat: Xerena
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
Raczej dasz rade, zalezy jaki bedzie shooter, jesli bedzie to pall z distem 60+ to bedziesz mial małe straty lecz jesli bedzie to 15+ sorcerer to wybacz ale z 2 bp uh'ow wykorzystasz... Blokałem draga jak miałem 20 lvl i skile 60/60 i poszły 3 ih'y ale atakującym był 45 Elder Druid wiec poszło mu to bardzo szybko(exori vis + tempest rod + dobitka z HMM)
![]() |