|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Postanowiłem napisać ogólny zarys ghostlandu, a raczej jaskini na gl, gdyż wiele ludzi o to pyta:
Jaskinia na północny zachód ghostlandu. Bardzo dobrze się tam expi na 2 poziomie. ![]() 1 poziom. Skele i raty ![]() ![]() 2 poziom. Ghoule i scorpy ![]() ![]() ![]() 3 poziom. Dsy, skorpy, ghoule Jeżeli chodzi o inne jaskinie to tak: Jedna jest koło slime na południu ghostlandu. ![]() Na 1 poziomie są poison spidery, sporo skele i 1 ghoul. ![]() ![]() 2 poziom jest pusty i są z niego 2 dziury. ![]() I teraz tak: Dziura po prawej: ![]() Po zejściu jest mała półka z 2 skelami. ![]() Jak zejdziesz niżej jest tam respawn 5 skelesów i 2 ghouli w miarę daleko od wejścia. ![]() Później są schodki na górę. Jest tam respawn 2 ghouli, 1 skorpa, 2 cave ratów. ![]() Są schody niżej. ![]() Koło schodów są 2 skele a jakieś 6 kratek w lewo stoi ds. ![]() Taktyką dla maga/druida/palka jest zabicie skele i gonienie się z dsem naokolo schodów. Na lewo od dsa są 2 ghoule i zejście w dół. ![]() ![]() Na dole czekają 3 cave raty. ![]() I teraz w skrócie. Są 3 rozwidlenia. W górę: Ghoule i skele. W prawo: Ghoule, skele i 1 ds. ![]() ![]() ![]() Na dole pojedynczy respawn stalkera, ghoule i skele. ![]() Można tam też sobie pooglądać wampira za kratą jak w zoo. ![]() W tej samej jaskini można też pójść w dół na 2 poziomie. ![]() Niżej są skele i raty. I rozwidlenie. ![]() ![]() - Na dolnym rozwidleniu jest zejście i spora jaskini skorpionów. ![]() ![]() ![]() Po przejściu jaskini skorpionów jest dziura. W dziurze kilka skorpów i schody w górę. ![]() ![]() Na górze kilka ghouli i 2 dsy. Dalej nie wiem nie doszedłem. ![]() - W prawym rozwidleniu jest kilka skele i zejście w dół. ![]() Niżej jaskinia poison spiderów i jeszcze 1 zejście. (cut) (cut) (cut) Jest jeszcze 1 jaskinia na zachodzie od tej koło slime (SS'ki mi się nie zapisały ale zrobię jeszcze raz). ![]() na 1 poziomie tej jaskini znajdziemy skelesy, ghoule, poisony. ![]() Oczywiście jest zejście niżej. ![]() Niżej jest resp kilku ghouli i 1 fd. ![]() ![]() ![]() Są 2 zejścia. W pierwszym są 2 slimy. ![]() ![]() W 2 zejściu jest ds. ![]() ![]() Od dsa można wejść głębiej. Głębiej sa 4 dsy xD. Dalej nie wiem czy coś jest. Jeszcze ostatnia jaskinia (W zasadzie grobowiec). Wejście do niej jest na wschodzie ghostlandu w takim jakby domku. ![]() Na 1 poziomie jest ds i kilka ghouli. ![]() Poziom 2 ma dużo rozwidleń. Idąc od schodów w górę i w prawo napotkamy 3 stalkery i dalej 4 ghoule. Idąc w górę i w lewo jest resp 4 dsów. Idąc w dół napotkamy resp sporo stalkerów i dsów (przed nimi uciekłem i nie wiem co niżej). Acha, tam jest jakiś quest, ale nie wiem jaki. Ale sie rozpisałem. Really proszę o plusa za wysiłek ------ Edit by Gremlin Wycielem tylko kawalek ktory pokazywal fragment jednej z pieczeci Banshe Quest. Dodam do tematu ostrzezenie o zdjeciach.
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 22-08-2004 o 14:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Bardzo fajnie opisane. Masz u mnie plusa. Jeszcze jakbys mogł mapki wkleis z opisam to byłoby jeszcze lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Brawo nareście ktoś pisze o ghoustland i to z sensem
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Jak byś opisał kazdą dziurę porządnie to by sie do arta nadawało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() bd napisane
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Piotrek
Nie, nie ma żadnej kraty, zawsze można wyjść Respawn tego fd jakieś 5 minut @Zopek Jak będzie mi się chciało to nawet screeny dam
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() zróbcie z tego artykuł żebym nie musiał tego później szukać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Świetne !!! ja wlasniechcialem sie wybrac na ghoustland i szukalem poradnikow, przewodnikow itp a tu patrze : i jest to co trzeba!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Świetnego expa nie ma na tym 2 poziomie jaskini. Jakieś 12k expa na godzine i 2k loota... Dla średnich lvli się nadaje...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() co do tego qesta to jest to famili broch (zwykla broszka tylko inaczej się nazywa) a i w tej jaskini jest jeszce 12 starklerow.
co do gs dalej jest dzwignia otwierajonca magic wall niedaleko wczesniej narzej jest zejscie i 2 poizony i wyjscie dziurom wczesniej przed zejsciem (nie da sie wrucic bo tych dziur tam nie ma) co do fd to mam fajny sposub dla knighta zeby go ubic - schowac sie za schodami wtedy on podejdzie az pod same schody - robimy 2 kroki i mamy dziada w garsci ![]() na w jaskini o kturej mowa w pierwszej kolejnosci to nie widzialem skorpow na 3 poziome - doskonale miejsce dla pala bo tam jest durzo miejsca (ale najpierw trzeba tam wejść) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodałem screenshoty. Jak będziecie chcieli więcej to zrobię. Sorry za jakość ale przynajmniej szybko się ładują (u mnie w pół minuty się załadowały)
I naprawdę proszę o plusiki ![]() Edit: Czy mógłbym prosić modków o ocenienie czy nadaje się to jako artykuł i w razie pozytywnej opinii przeniesienia tego tematu do działu artykuły?
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 17-08-2004 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() dobrze ze piszesz o ghostlandzie..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: elbląg
![]() |
![]() dzięki bardzo za ten post pomogleś mi bardzo dzięki tobie zaraz sie wybieram na ghostland
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki wszystkim za plusiki i powiedzcie czy chcielibyście takie przewodniki po innych lokacjach, a jak tak to jakich.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Ten przewodnik jest supcio. Wielkie gratz. A co do tego twojego pytania to bardzo bym poprosil o PoH. Masz +
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() super daje ci + ale mam pytanko ktorendy sie dostac do ghost land
przeszukalem caly teren i nie znalazlem wejscia i mam pytanie czym sa te brazowe zarosla czy niszczy je sie macheta czy trzeba miec rune df?prosze o odpowiedz bo chcialbym tam wejsc do tego ghost land ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak się daje + ale jak to odkryje to postawie.
Super napisałeś. Jak chcesz to po 1: gdzie jeste EB-elven bane po2: możesz napisać molts ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Bardzo dobry przewodnik...jest w nim zawarte dużo przydatnych zdjęc.
Zapracowałeś sobie na + ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dariusz @
Nie niszczy się żadnych drzewek. Ghostland to teren położony na zachód od carlin. Wejścia są do niego 2: 1. Jest na zachód od bramy carlin, przejśćie jest po parcelach na górę i po parcelach w dół (przeważnie tam leżą) 2. na północny zachód od bramy. Jest to dziura z królikami która prowadzi na gl (potrzebna łopata)
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Doszlem tam gdzie ty prawie palkiem ale go usunolem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |