|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Prolog tu:
czesc pierwsza strona druga post dwudziesty. zapraszam do oglądania moj 1 fake! nikt(chyba) nie rozumie o co w tym fake chodzi wiec moze dam maly opis wszystkie rasy walcza ze soba a ktora wygra sie przekonacie a tu macie maly opis mam nadzieje ze bedzie bardziej zrozumialy ![]() Zapraszam do ogladnia mojego 1 fake na poczatek chce powiedziec ze to nie bedzie super hero fake ![]() od konica a tu nastepne: Radek przyszedl do burmistrza ![]() Natsepny polaniec przyszedl ![]() KOMENTUJCIE PLAX I CZY ROBIC DALEJ?? Ostatnio edytowany przez cor - 01-09-2006 o 21:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() niezbym sie dziwil ale... co to jest? wykonanie... n/c fabula ughm... mam nadzieje ze to prolog!!
PS: first
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomislav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dragon Slayers
Świat: Harmonia
![]() |
![]() O co tu chodzi wogóle?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() 1. Na 1 obrazku pisze "burmistrz" B z małej litery...
2. Czemu nie stracił Hp jak dostał za 600 ?? 3. Na 2 obrazku jest źle wklejone... 4. Obydwa obrazki źle wklejone... Ocena: 1/10 ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A - Wiecie, chcialem wam cos powiedziec, bardzo lubie kapuste.
B - Wiesz, musze Ci cos powiedziec... Ch*# mnie to ! A - Ale ja naprawde ja lubie ! Co to ma do tematu ? Tyle zrozumialem z tego Fake'a . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() emmm
chaotyczne niezrozumiałe 2 sceny Albo pisz "Orki" albo "Orc'i", bo "Orci" Brzmi jak imie psa krzywe sceny z wystającym białym tłem 0o a co do fabuł przyszedł radzio do burmistrza, powiedział mu ze jest w niebezpieczensstwie, burmistrz nie uwiezyl i kazal zabic radzia popracuj nad tym! P.s. Przynajmniej nie ma tekstu "jestem nowy, to moja pierwsza praca, blagam tylko nie bijcie" ![]() @down nie mów że nawet painta nie umiesz obsługiwać jak nie to już lepiej nie rób dalej abo dorwij sobie turtoriala 0o
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 25-08-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wie ktos moze jak zrobic zeby nie bylo odstajacego bialego tla bo w pancie nie umiem a na GIMPie sie nie znam prosze powiecie mi jak zmijszyc czy robic
na calej długości (moze wtedy wiecej tekstu sie zmiesci) a zeby nie bylo odstajacego bez konieczności zapełniania go wie ktoś jak to zrobić?? P.S Robić dalej??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() burmistz? halo ortografia narazie 1/10
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() A mi się nie podoba i dam... nic nie dam bo to (chyba) prolog nie ? A prologików ja nie oceniam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie! Odpowiecie czy robić dalej bo ja sie zastanawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() rob dalej i przeczytja PW ktore do ciebie napisalem...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Nie wiem, czy tak ciężko się kapnąć, ale skoro wszyscy ci mówią że jest do d*** to chyba masz nei robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
![]() |
![]() Jezeli to tylko prolog to w ostatecznosci mozesz!!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tego fake troche nie bedzie bo musze odac kompa do servisu:/ a jeśli ktoś chciałby wystapić to prosze na pw lub w temacie rekrutacja otwarta podszebuje 2 postaci zlych i 3 dobrych mowcie jesli chcecie a ja was umieszcze w fake i najlepiej dajcie swoj ouffit zglaszajcie sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświerzam ten temat bo to jest w końcu mój temat... nikt nie chce roli w fake na razie zgłosił sie tylko Vienis
![]() ![]() P.S pisze dwa posty podrząd bo tu jusz nikt nie pisze |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Venis? nieznam zadnego Venisa? a moze Veruis -.- ? ;>
@down Pobiles mnie stary... on umie skleic w przeciwienstwie do "niektorych" osob ... Kasowanie postow rulez... zwlaszcza ze przed chwila dales 0,5/10 punktow ...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 01-09-2006 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() Mnie możesz dać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grizmo
Jeżeli on co to jest prawda a wydaje mi sie ze jest to ty sie popisz jezeli taki kozak jesteś... Fake kończe @Veruis twoja rola chyba napewno ci sie spodoba jezeli nie to napisz na gg (jezeli pamietasz moj numer) to ci ja zmienie j(jakos) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa część fake
![]() ![]() 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() to narazie wszystko jak bedzie sie podobac to dam wiecej ![]() Komet plax i czy robić dalej UWAGA: rekrutacja wciaz trwa i raczej nie bedzie nastepnej czesci jezeli nie dostane zamowienia ktore dalem w offity na zlecenie:/ do fake podszebuje: 3 postaci dobrych i 1 zlej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |