|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() No więc ostatnio na wiki.hunted.pl
Kiedy wszedłem w potwory a potem w ferumbrasa Pojawilo sie coś takiego (mniejwięcej) Ferumbras wali takie hity że, tylko ten bot może cie wyuhać (czy coś takiego) I był Link Do Ściągnięia tego bota... Ja jak to ja zawsze ściągam co popadnie... I Zasysam Kiedy miałem go na dysku włączyłem i nic Nagle wyskoczyło mi coś takiego Kiedy zobaczyłem e-mail bynajmniej sie zdziwiłem!! Mortiis Hackerem??!! (Dla tych którzy nie wiedzą kim jest Mortiis, To powiem że (chyba) Chostuje najpopularniejszego otsa w Polsce!!) Oczywiście go o to nie oskarżam go o to bo każdy głupi mógł zrobić taki e-mail!! Więc wysłalem maila z gratulacjami że hakuje 8 lvl bo żaden Hlvl sie na to nie nabierze (Ja ściągałem go do otsa :>) i Pozdrowiłem go z uśmiechem na twarzy ;] Piszcie w tym temacie co o tym sądzicie, i czy to był Email Mortiisa |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To baw się dobrze. Znając życie, pewnie nie był jakiśtam hoster OTS'a.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |