|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Horyniec-Zdrój
Stan: Rookstayer
Imię: ..........
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 23
Skille: 22/19
![]() ![]() |
![]() 0/10 (bez komentarza).
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Wojewudztwo Lubelskie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidka Zazy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Panstwo Janow
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 57Fisch
Poziom mag.: 55
|
![]() Nudne, widziałem w tv, mugł byś to lepiej zrobić jka byś sie postaral
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() dziecko, bój sie chrystusa!
![]() gdyby chociaż teksty się zgadzały to byłoby 3/10 ale nie mam pojęcia skąd je wytrzasnąłęś.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() "piesek leszek"
rox ! ![]() 6/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Majorka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krisdon Rolus
Profesja: Knight
Gildia: Jak narazie glucho
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 56/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Widzialem pare razy pieska leszka i człowieka biegunke. Jestes pierwszy który na to wpadł, ale bys musiał często dawać nowe częsci, bo zabardzo rzeczy na tym fake'u nie ma wiec dlugo tego nie robiles.
Pomysl 4/10 Ortografia 2/10 (włoŻysz a nie włorzysz) Wykonanie 2/10 ( Jakoś pusto na obrazkach) razem 4/10 średni
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() te bajki w paśmie kartony są takie głupie że nawet nie śmieszne
![]() w dodatku banalnie proste w zrobieniu... wystarczą 3 programy: Paint (lub inny program w którym można rysować) Program do robienia gifów (np gif movie gear) i program do dodania ścieżki dźwiwej (np cool edit pro) nie wiem po co sie tym omega tak fascynujesz... szczeże mówiąc już bardziej wole oglądać jakieś pokemona, sk lub inne bajki lasujące muzg niż takie śmiecie\ a co do fake średni... fabuła okropna... krafika ujdzie... taksty jak w durnej kreskówce...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() hyhy ja mam dziwne pocucie humoru mi sie podoba
![]() ![]() ![]() Pusto ;> Fabula?? Grafiki 3/10 xP
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() DNO. Mogę powiedzieć z dumą, że to najgorszy fake jaki widziałem. Co tam otsy, beznadziejne zdjęcia z Tibii, tu osiągnięto dno absolutne. Czy autor powie coś do mikrofonu?
Widziałem tą 'kreskówkę'. Ma być śmieszna, jest idiotyczna, kretyńska i beznadziejna. Na dodatek robią o niej fake, nawet nie zmieniając fabuły!... Nie, po prostu brak mi słów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Bój się Boga... DNO!!! Poniżej poziomu mułu... zdecydowanie najgorsze co tu widziałem (przez te pół roku). jeśli tak wygląda kreskówka to współczuję im oglądalności. Ni to śmieszne, ni to mądre... Weź jak masz robić takie gówna to daj se spokój. Poweidzcie mi żę to żart bo strace wiare w ludzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Kartony są śmieszne, ale to raczej nie. Jakbym nie oglądał nigdy Leszka, to nie skumałbym zresztą. Pozatym przeniesie kartonów do Tibii to zły pomysł. To jedyna sytuacja gdy Tibia jest... za ładna. Ale najgorszy fake to nie jest. Widać, że niektórzy nie widzieli "solo sam na demonie" czy jakie tam były pierwsza fake'i na tym forum.
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() No cóż lubie pieska leszka ale jednak fake to dno :/ Piesek leszek nie ndaje się na fake bo jest za krótki itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
![]() |
![]() Popieprzony Fake!!
Według mnie tylko 4 letnie dzieci ![]() W ogóle jedynymi porządnymi bajkami które teraz puszczają to są te bajki które jeszcze oglądali nasi rodzice!! Fabuła: 1/10 Grafika: 2/10 (czcionka tibijska) Ortografia: 1/10 Suma: 2,5/10 ![]() I my się dziwimy ż Tibia jest ciągle nawiedzana przez N(.)(.)Bów
Byłem grzeczny lub nie?? To daj Notkę! Ostatnio edytowany przez Hrabianek - 30-08-2006 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Lubie pasmo kartony ale to jest tragedia!Chciaż było wiele gorszych fake'ów od tego.
Jak powstał kefir to zdecydowanie najgorszy fake,ale chyba go skasowali =D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() P.S.
Omega, nie wiem czy ty jesteś jakiś pierdolnięty, ale nie wiem co jest łego w byciu ciotą >_< Czy to, że ktoś jest innej orientacji seksualnej to coś złego? W końcu to te człowiek! Ludzie jak ludzie... Zresztą nie wiadomo jeszcze jakiej ty będziesz w przyszłości @Oerta Nie skasowali xD On jeszce jest! Fajny fake ![]() Ostatnio edytowany przez Zając - 30-08-2006 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Dobrze...Jezeli wam sie nie podoba grafika to spoko...Ale ortografia jest poprosu taka jak w tym odcinku.Pisalem to ze sluchu.A do glownego faka przyloze sie duzo bardziej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ojaa, człowieku, moja ocena to 10/10 poprostu masakra, super, ale sie uśmialem
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Horyniec-Zdrój
Stan: Rookstayer
Imię: ..........
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 23