|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka all. Wiem że może kiedyś był tu już taki temat ale go nie znalazłem wiec zagkładam nowy. Wiec Poszukuje stronki z której moge ściągnąć kinówki DB. Jezeli ktos nie zna nazw to podam. Nie chcem przez torenta czy czegoś w tym rodzaju. Chodzi mi o stronke.
Oto ich nazwy w kolejnosci w jakiej powstaly: 01 - "Martwa strefa" 02 - "Najsilniejszy wojownik na Ziemi" 03 - "Bratobójcza walka" 04 - "Zagrożenie z Nameck" 05 - "Zemsta Kuulera" 06 - "100 tysięcy wojowników z metalu" 07 - "Ofensywa cyborgów" 08 - "Broly, legendarny SuperSaiyajin" 09 - "Najeźdźcy z kosmosu" 10 - "Powrót Brolyego" 11 - "Bionic Broly" 12 - "Fuzja" 13 - "Atak smoka" Prosze bez takich komenatarzy typu: noobie szukaj w google itp. Od godziny ślęcze na google i nie moge znaleźć. Wpisywalem juz chyba wszystkie możliwe frazy. Prosze o pomoc. Ps. Nie chcem normalnych odcinkow bo do tych mam juz stronke. I prosze o sprostowanie ile kinowke wogole powstalo jezeli ktos wie. BBo ja słyszałem tylko o tych 13 a na ebayu zanalzlem licytacje na ktorej sa 22 kinowki. Prosze o sprostowanie Zs góry dziekuje za jakąkolwiek pomoc |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() 1598897, napisz.
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Obawiam się że z polskimi nazwami nie znajdziesz
![]() Ja ściągałem z emule, bo torrenty mnie wkurzyły po północy zabawy. A tak wogóle to ja taki temat nie tak dawno temu zakładałem ![]()