|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() To pytanie mnie nutruje
![]() ![]() ![]() Cycki, Demon Skeletony itp. Ale jakie jest wasze zdanie wazneijszy wyższy lvl czy lepsze skillse? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla mnie lepiej miec wieksze skille na poczatku poniewaz jesli masz wieksze skille to sie latwiej expuje i szybciej lvl rosnie.
a jak jestes palkiem to cwicz na niskim lvlu bo im wyzszy lvl tym wiekszy damage zadajesz wiec potem nie ma jak cwiczyc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No mozna cwiczyć ale shielding
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
|
![]() I to i to jest dobre bo jak sie ma wysokie skille to lev szybko rośnie i sie szybko zabija potworki.Ale Level tez dobry bo pomyśl niech twój kolega ma laga i go DS walnie 2 razy to on zginie.Także nie są lepsze ani skille ani level
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Dla mnie skille lepsze bo jak cie jakis je....ny PK cie zaatakoje to na 9 lvlu mu wp...ol spusci i bedzie mile zaskoczenie hehehe!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() Znaczy sie tak myślę że skille są najważniejsze bo co z tego że masz 15 level a skille 30/30. Ale równiez nie możesz zapomnieć o levelu bo on daje ci manne i wielkość paska twojego życie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Zarowno lvl i skile sa wazne
1) lvl daje mam wieksza ilosc hp, many, pozwa man szybcie sie poruszac . 2) skile (zalezy jakie ) zwiekszaja nasza wytrzymalosc, skracaja czas walki (mniejsza ilosc ciosow) itp.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja uważam że najpierw trzeba potrenować do niezłych skillów a potem nabić lv. Bo na niskim lvlu nie polurujesz se nawet zerka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I to z tym lagiem i DSem to święta prawda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam stawiem na skille i lvl magii tyle potrzeba (oczywiście niezaszkodzi równierz eqipunek)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() bo po co magom skille? tylko lvl i mlvl się liczy, bo bez lvl nie ma many. Gram knightem i mam słabe skille jak na 18 lvl. Ale przynajmniej jak chce potrenować to nie boje się aż tak na afk zostać ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Oczywiście że skille ważniejsze.
Wyższy lvl. jest tylko do podkreślenia Twoich skilli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A np. po jakiego h... palko shielding
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() u mnie jest tak ze postanowilem sobie grac do 25 lvl a pozniej laduje w skille do 60/60 przynajmniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mialem duzo postaci (2x mag, 3x druid) ale tylko palkiem trenuje, mam 8 lvl i obecnie skille 29/22 i jestem z nich niezadowolony i ciagle trenuje a to z kumplami a to pojde na roty i skille i exp sobie robie, wedlug mnie najwazniejszy jest dobry skill na samym poczatku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam knighta na 15lvlu z 51/48 i zamierzam najpierw trenowac do 55/55 albo lepiej a pozniej lvl sam wskoczy na dobrych potrworkach , a kasa przyokazji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() moim zdaniem skile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() oba skladniki sa bardzo wazne w takim samym stopniu
im wyzsze skille teoretycznie mocniejsze udezenie jednak do pewnego stopnia jesli masz niski lvl to co z tego ze bedziesz mial poterzne skille jak lvl maly i nie bedziesz tak samo walil jakos ze slabszymi skillami a o niebo wyzszym lvl... te dwa czynniki maja rowne znaczenie... polecam robic granice sobie walisz 20 lvl skille 60 30 lvl 70 40 lvl do 80 skill mowie o palku ;] shild dla palka to bardzo wazna sprawa jak goni cie pker i chcesz spierdzielac a nie walczyc zakladasz tarcze full def i jazda do pz ![]() po 2 shild sie przyda palkowi jak bedzie lazil na blokera ;] pal z wysokim lvl czesto jest lepszy od knajta jako bloker na huntach ;] bo ma vite i mniej uchow mu zjada ;] przyklad to notop ze swoim shildem 80 jako palek ;] swir i tyle :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Buuuuu
|
![]() A ja powiem ze lvl wazniejszy:
- skille leca tez jak expimy, wiec to nie prawda ze bedziemy miec 30 lvl i skille 30/30, jesli bedziemy normalnie expic to na 30 poziomie bedziemy miec skille ok 55-60 (czylie nie tak calkiem tragicznie). - Zalozmy ze jestesmy paladynem i atakuje nas rycerz na 20, jesli mamy 9 poziom i skille nawet 75/75 to zginiemy bo mu nie uciekniemy, jesli mamy skille 50/30 i 25 poziom to bedziemy mu uciekac i walic go ze strzal a on nas nie dogoni nawet jak dobrze pojdzie. - lvl widac a skille nie, wiec jesli pk szuka ofiary i widzi kolesia na 11 to nie wie ze ma on ogromne skille (jesli pk bedzie na 30 to z niewiadomo jakimi skillami nie macie z nim szans). Choc popieram ze paladynem trzeba potrenowac troche na poczatku bo pozniej jest to ciezka sprawa bo rozwalamy przeciwnikow za szybko. Pozatym w czasie (czas gry) w jakim zajmie wytrenowanie rycerza do poziomu 75/75 na 8 lvl mozna zdobyc ~25-30 poziomu ze skillami 65, sprobojcie pojsc na zerka tym pierwszym i tym drugim, juz nawet nie wpomne ze ten co trenuje wyda jeszcze kase na runy leczace gdy expujacy zarobi w tym czasie na kset ciagajac loot baga z rootow, ghouli, itp.