|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.Ponieważ nieznalazłem tematu "Only Nova" postanowiłem założyć własny ;].Ja narazie swoich screenów nimoge wkleić ponieważ mam virusa na komputeze i noemoge robic screenów ;p.Prosze O zamieszczanie tu swoich screenów z servru Nova
A wiec,troche pokombinowałem i cos z tego wyszlo Niech tylko ktos mi powie zeby dac to jako normalny orbaz a nie w linku Niespodziewany Loot http://img292.imageshack.us/my.php?i...arrirorva1.jpg I Odrobiony 20Lvl .. ;/ http://img123.imageshack.us/my.php?image=20lvlnv9.jpg ^ w tym troche kszywo wkleiłem ![]() ________________________________ Brazil Demon Says:Oi! Jestem ![]() ![]() (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Quent - 31-08-2006 o 09:15. Powód: Poprawka + SS |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ekhm temat do kasacji...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() ehhhh, kolejny...
Ludzie zapamiętajcie tą zasade: -"nie zakłada się tematów bez screenów" Rozumiem że masz zawirusowany komp i dlatego nie możesz wrzucać sreenów ale mogłeś założyć ten temat kiedy byś miał naprawiony komp... chciałeś być 1 z tym tamatem? nie rozumiem takiego myślenia dobra ludzie wrzucajcie tu szybko jakieś ss'y z Novej bo pewnie jak szybko nie będzie żadnych ss'ów w tym temacie to modki go usuną ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Fazaa - 30-08-2006 o 18:38. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up wiem ze to noobowskie niedawanie screenów do wlasnego tematu,ale wczesniej poprostu niewpadłem na pomysł o zrobieniu takiego tematu ;/ pozatym przed złapaniem wirusa muj char byl jakby to powiedziec "na zwolnieniu" ;p jednak po zlapaniu wirusa nabrałem chenci na dalsza gre...
@2xup czemu temat do skasowania ? na opci "szkukaj" Nieznalazłem tematu o nova.. co ten server niemoze miec tematu na tej stronie czy co? ;/ Ostatnio edytowany przez Quent - 30-08-2006 o 18:43. |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dlatego bo założyłeś temat bez zdjęć, istnieje taka zasada że jak już się zakłada temat to się daje zdjęcia
#6 |
Guest
|
![]() Oks Fazaa,Tylko ze ja mam zepsutego kompa i niemoge wklejac zdjec .. pozatym gdybym niemial komputera zavirusowanego to bym tez zazucil pozatym jak naprawie kompa to dam pare ss..
|
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra to tez wklejam pare zdjec
![]() tu zdjecie MOJEGO domq rozumiesz dancyk?;> ![]() tu pare adv: 53lv ![]() 52lv ![]() 51 ![]() 50 ![]() narazie tyle mam jescze pare starych adv ale jak by kltos chcial ;> to w moim photobucket ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze że daliście rade i utrzymaliście temat
![]() @Qent wrzuca się pierwszy link z tych co są na dole żeby był obrazek a nie link do obrazka ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom mag.: 5
|
![]() @ up
Albo wkleja link pomiedzy tagami img ;d |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Plish - 31-08-2006 o 12:54. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Plish - 31-08-2006 o 12:56. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Oto Ss Z Mojego Rooksleyera bende od czsu do czasu wrzucal zdiecia z rooka
![]() Awans W Swordzie (11) Rox! ![]() 2Lvl ![]() ![]() I Oczywiszie (11) Shielding ;P ![]() Jesli komus nieodpowiadaja male ss to niech powie w jakim formacie mam zapisywac,bo ja zapisuje w Jpg. Ostatnio edytowany przez Quent - 31-08-2006 o 22:01. Powód: Poprawka |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
RookStayera nie RookSlayer @Fazaa ty jestes EO ? <hahahahahahhaha>
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() A wiec dam jednego ss poniewaz 21 sorkiem szybko sie nieexpi ;/
21lvl ![]() I 19 Mlvl xD ![]() I Oczywiscie Shielding ![]() ![]() Także 32 Fishing ![]() ![]() Zachęcam do wklejania ss'ów z serveru Nova Ostatnio edytowany przez Quent - 01-09-2006 o 20:08. Powód: Poprawka + SS |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Davert
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 35
Skille: 71/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() A tutaj Ab Plonie ![]() ![]() No a tutaj 31 lvl stary ale jest ;] ![]() Na dzis juz tyle jak bede mial jeszcze to cos wrzuce ![]() Mam tu jeszcze jednego ssa jak dobijam lvl ![]() ![]() Znalazlem jeszcze cos ciekawego troche strae ale jest ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-09-2006 o 13:59. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Zauważyłem ze niewiele osób wkleja ss tylko moi koledzy...
Może dlatego że niewiele ludzi robi ss na serveże Nova. Za Niedługo wkleje nastempne ss Zachencam do robienia ss i wklejania tu! ![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]()
#20 |
Guest
|
![]() Długo tu ktos niewklejał ss wiec za jakies 20 min dam swojego!I zachęcam tych któży graja na nova do wklejania ss!
|