|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Słuchajcie jestem świeżo upieczonym knightem na 9 lvl w venore i chodze sobie caly czas na zwykle trolle i expie na nich i skilluje i nawet duzo kasy sie uzbiera
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() lepiej jak bedziesz mia skile po 35 i wtedy na nie pujdz ciezko mi powiedziec na co isc bo ja trenilem do 55 zanim zaczolem expic a teraz mam 71/69 (non pvp)a co do eq kolega dal ci smieci a nie eq...po za tarcza ale i ja bedziesz musial zmienic na 20+lvl jest poradnik gdzie expic na jakim lvl przegladnij go..
Ostatnio edytowany przez King Mati - 31-08-2006 o 08:05. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ja proponuje skilowac na trollach w Ab do 50/50. Sam tak robilem i bylo dobrze a to ze trolle uciekaja na red hp naprawde nie przeszkadza, wystarczy brac wiecej niz 2 na raz i dobijac na ful atk.
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Więc tak, poproś kogoś o Long Sworda, Scimitara. Ten pierwszy powinieneś za darmo dostać (tylko ładnie poproś a nie "plx free items plx"), ten drugi w okolicy 100gp. Pancerz to Scale Armor (100gp), Brass Legs (100gp). Z takim sprzętem możesz od razu lecieć na wurmy.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Za 100 gp to watpie zeby sie komus brass legi chcialo sprzedawac. Ja kupowalem z 10 razy i zawsze 150 trzeba bylo dac.
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Końskowola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smokoronos
Gildia: W trakcie szukania
Świat: Isara
Poziom: 28
Skille: 64/62
|
![]() Niemasz za dobrych skili .
Dobrych itemków też nie masz . Ja radze abyś jeszcze poczekał z pujsciem na roty . |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Gdzie? Ktoś cię orżnął. Można je kupić nawet za 50 gp bo to badziew. A po za tym co wy za problemy macie, ja z rooka wychodze z minimum 1000 gp, więc na plate secik wystarcza i to już zostaje do 20 lvlu. Sprzeda się chain armor i na dwarven/dark shielda będzie. A tego csa to sellnąć trzeba w Kazo lub Carlin i będzie z czego kupić Scimitar.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Tak samo ty rzucony na głębokie wody Guild Wars, Wow czy tam inne za peirwszym swoim podejściem byłeś master pr0 of tadżykistan?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za 1 razem miałem w Tibi 1100 gp z rooka, a WoW i GW to zupełnie inne gry
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
chyab do 8 levka kursowales z ratami...
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może kursowałem z Hatchetami oraz Macami i robiłem z tego pc, które sellałem rookstayerom?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() mozna sprzedac w sklepie za 49gp wiec kazda wyzsza cena jest juz oplacalna. Pozatym jak masz szczescie to dostaniesz je za darmo od kogos kto robi lootbagi z Tombów, derefi bo leca z stalkerow.
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Szczecin
Świat: arcania
Poziom: 10
Skille: Skiluje
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Powinieneś wziaść scale armor mozesz kupic za 50 gp a nawet dostac za darmo jak ladnie poprosisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Koko'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 42/32
Poziom mag.: 4
|
![]() @Poborca_Podatkowy
Jest się czym chwalić 1,1k gp jak wychodzileś z rooka ale mnie chyba nie przebiłeś ja wyszedłem z rooka maja 2,5k gp bo cały czas kursowałem tm i z powrotem na Skeletony i leciao to Brass Shield to Mace i na sell to odrazu(niekiedy w sklepie niekiedy graczom). Miałem takiego Depo chara gdzie trzymalem kase. @topic 1. Radzę ci pdwyższyc skille na trolach tak do 30/30 jak uzbierasz dość kasy to idziesz i kupujesz(w zależności od tego ile masz kasy bo na trollach można nieźle kasy zarobić) i kupujesz scale/plate armor, brass/plate legi, scimitar bo longsword to badziew ![]() ![]() |
![]() |