|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() NIEBYLO MNIE 2 TYGODNIE W DOMKU WROCILEM I UPDTAE FORUM NIE MOGE ZNALESC PRZYCISKU img NA PLANSZY POSTA CZY TERAS MOZE JAKOS INACZEJ SIE WKLEJA ssY?? pomocy!!
Wpakowalem SIe Mydkowi z Tematem ale najwyrzej doda Swoje SSy tutaj To tak to Byla wyprawa na Necrologi... Mi poszlo 7 bp hmm i 1 gfb zrobilem 40k expa.. Blokerowi 5 bp Uh czy tam 6 a Palkowi 900 bolt no to ja wkleje SSy bo troche ich tutaj jest.. a komentaze sami Sobie dopasujecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to dzien wczesniej DL Solo wiecej SSow nie robilem zbyt bylem przejety ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 18-08-2004 o 00:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() cos ci troche nie wyszlo ale spox poprawie wszystko by bylo dobrze ale na koncu jest zawsze [/img]
Wpakowalem SIe Mydkowi z Tematem ale najwyrzej doda Swoje SSy tutaj To tak to Byla wyprawa na Necrologi... Mi poszlo 7 bp hmm i 1 gfb zrobilem 40k expa.. Blokerowi 5 bp Uh czy tam 6 a Palkowi 900 bolt no to ja wkleje SSy bo troche ich tutaj jest.. a komentaze sami Sobie dopasujecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to dzien wczesniej DL Solo wiecej SSow nie robilem zbyt bylem przejety ![]()
czy jest jakis quest na aol?? bo niestety w paradoxie juz niema ![]() <CIACH> Ano ladnie, Hacki plx ? banned na 1 miech... 0wned by $cor. Ostatnio edytowany przez gietol Julera - 17-08-2004 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a tak pozatym zeby nie pisac w poscie ktory jest wlasnoscia autora tematu to tutaj spytam
loot?? ![]() twoj lv i m lv
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki bede pamietal tylko zawsze sie klikalo i wyskakiwalo okienko no ale ok ....
mam 38 lvl 51 m lvl spadlem .... ale szybko odrabiam... loot hmm??? totalne 000000 tylko conjure wand |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() "Banished: until deletion because of invalid payment "
Jak w/w : do usuniecia postaci masz bana. Kupilo sie paca w grze? ;p |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Gratz, szkoda, że niemogłem zwami pujść, następnym razem morze się wepcham i zrobie filmika
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() ten palek to ja poszlo 2bp sd okolo 1000bolt i ************* 0 lota 40k expa ale tak pozatym sama strata tylko jakis glupi kawalek drewna nastepny hunt bedzie z dli moze tez ssy umiescimy i moze loot nam sie poszczesci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hehe a niby ten drewniany kijek wypada bardzo rzadko ;p
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() PO 1, ja miałem napisać ten temat!!!
Po 2. mi poszło 7bp uh. Po 3. z 10 razy reda miałem a Ty nawet exura sio nie chciałeś<żyd> ;] po 4. zara wrzuce z mojej perspektywy po 5. pozdro
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ile arzy Moja Exura Sio CI zad uratowala ... jak .. nie klam poblicznie .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() bo wylales mf ![]()
![]() |