![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Witam!
Chciałbym zaqpytać się czy ktoś mial taki sam problem jak ja w mu... Otoz kiedy wlaczam mu , mam laggi i praktycznie chara włączam 5min przez te laggi.. nie wiem czy to wina kompa , czy mozna to jakos naprawic zebym mogl spokojnie grac bez lagow.. Podam tutaj parametry kompa : nie chce mi sie pisac to przekopiowalem nawet z drukarka itp bez smiechu ... ![]() -Processor 866 MhZ Intel Pentium III -Karta graficzna NVIDIA 128 mb FX 5200 -Karta sieciowa: USB ADSL Adapter #2 -Klawiatura, mysz -Głośniki 2:1 Suboffer TRACER -Modem -Monitor (Flatron 774) 17' CRV -2 porty USB -Stacja dyskietek -Stacja DVD Samsung SP0802N -płyta główna -Ram 256 mb - DRUKARKA HP 920 C z kompletem tuszy do druku. Edit: Net 512 kb/s czy gb/s nie zanm sie na tym ![]() Ostatnio edytowany przez Pipka123 - 02-09-2006 o 09:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() 1. Raportuję twój nick. Lepiej przygotuj się na bana...
2. 866 MhZ - nie dziw, że ci się wiesza... 3. "-Klawiatura, mysz" - a wyobrażasz sobie grę bez tych urządzeń? Bo ja nie... 4. "-Monitor (Flatron 774) 17' CRV" - cóż, raczej to nie wina monitora o0 5. "-2 porty USB", "- DRUKARKA..." - no to już mnie dobiło, a kogo obchodzi, czy masz w ogóle porty USB i ile ich masz? A bez drukarki gra się obejdzie... 6. MU jest najgorszą grą RPG jaką tylko widziałem... Nie wiem, co widzisz w niej takiego superrrrrrrr(?). Polecam Lineage 2. Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 02-09-2006 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() A lineage by mi weszlo na tym STAAARYM kompie?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Nie dziwię się, czemu tak chodzi... MU wymaga przynajmniej 3 portów USB i czytnika kart pamięci. Na takiej karcie nie ma co grać, zalecane GeForce'y z serii 6XXX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
|
![]() Priv serwy w mu rulez na globalu sa nudy nie ma spotów itp.
http://www.x-world.pl/?page=start Polecam ! Tak przy okazji czy to nie czasem forum o tibi ;p http://forum.x-world.pl/ prosze tu masz forum o mu ;p |
![]() |
![]() |