|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Wiem, że kochacie oglądać monotonnie nudne tematy ze screenami dragów, więc daje wam kolejnce! Nie musicie dziękować, naprawde
![]() ekipa: Xodapi 71lvl, elite, skile 83/81, 6mlvl loot: 1200gp, d hams, p legs, life crystal i rupiecie takie jak crossbow i.t.d. które zostawiłem (napisałem to, żeby sie 20 osób nie pytało o to samo) A oto link http://members.lycos.co.uk/miecz/drag/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmmm... Co duzo mowic...
Fajne SS'y, dobre hity, najs eq... Ten resp jest wypas dla knighta... Jak ja tam poszedlem po raz 1 z blokerem to myslelismy ze to zwykly resp po 2 max dragi idzemy, idzemy a tu nagle nam 4 dragi wyskakuja... omg... Ja tam juz nie chodze ![]() Powodznia w przyszlych huntach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Wypas ssy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Ladne ssy GratZ. Mam pytanko... ile zielonych tam naraz wyskakuje ? Po jednym ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() ile? hmm.. powiem ci, że ostatnio 3 mnie goniły, ale zrobiłem tak, że "zniknąłem im z ekranu" a potem powolutku pojedyńczo lurowałem.
Trzeba uwarzać tam jedynie na wejścia do DLi, bo kumpel w jednym miejscu 1000 hp stracił w sekunde, zostało mu aż 100 ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Thx, moze jutro sie tam wybiore