![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Moja drobna .. i zarazem pierwsza twórczość
Fire mace: ![]() Burning water chain armor: ![]() c.d.. @down : armor dziwny ? to tylko grafa chain armora ktory sie pali.. o ile moze sie palic kolczuga -P.. a co do skrzydelek to co mam wsadzic zamiast nich ![]() BARDZO PROSZE O KOMENTOWANIE W TOPICU MOJA TWORCZOSC 2...DZIEKUJE Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 07:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nice ale ten armor troche dziwny
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Oh , Tyriade, to jest.. . genialne ... ^^
Ta macka naprawde wygląda good ... To tak jakbyś arbuzowi dodal uszy ... Aha, i widzisz - również pasowałaby - to takie malownicze ^^ Zbroja tez wygląda najzz ! Of corz ja się śmieję ... To jest naprawde dobre ![]() Miejmy nadzieję, że powstanie tego coraz wiecej ! Żaśmieci forum No nie, głupi dzołk ... Dawaj nastepne jotpegi !
,,Fri itenz plx '' ![]() ![]() ![]() Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 18-08-2004 o 20:46. Powód: Nawstawiałam za dużo emotikonów ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wybaczcie za te odstępy między zdaniami, ale to moje przyzwyczajenie :/
A więc, aby nie zaśmiecać forum zagadnę : Kiedy następne przeróbki ?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój pierwszy pix art (1,5h..) :
Giant swordzik: ![]() ... czekam na opinie ![]() @down: zrobilem z 3 wersje rękojeści, a twój komentarz tyle mi pomógł.. że wiem iż zadługo robiłem pixa.. a mi bardziej zależało na opiniach samego dzieła.. a nie na opiniach czasu robienia dzieła ..... wiem że nie jest piękne ale w sumie ja się uczę.. ja wiem że TY zrobiłbyś to szybciej ;/
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 19-08-2004 o 06:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ten mieczyk jak na 1,5 godziny pracy... ja też jestem początkujący ale wydaje mi się, że zrobiłbym to szybciej, a w półtorej godziny mógłby nawet w miarę krajobraz wyjść. A i żeby nie było moją pierwszą pracą było drzewko i krzaczek, a robiłem to jakieś pół godziny. Więc rozumiem, że pierwsze arty robi się długo, ale bez przesady.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mała animacja pod tytułem PK! :
![]() Podobny do 1 mieczyk ... ![]() ![]() ![]() @down : dzięki za komentarz ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 19-08-2004 o 09:55. Powód: ramka :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Fire Mace wyglada... Dziwnie, Chain Armor wygladaja jak miecz z dziwna rekojescia i plynnym ostrzem, kolejny mieczyk jest za malo szczegolowy, ma za grube kontury, brak cieniowania, i co to do cholery za kreska po prawej stronie?W animacji pod tytulem pk - czym do cholery jest ta puszka? A co do ostatniego mieczyka... Hmm... Za malo szczegolowy i brak cieniowania~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta "puszka" to ludek który.. poprostu nie wyszedł. Dokładnie takie samo pytanie zadała moja mamusia kiedy jej to pokazałem ^^
"Próba" cieniowania ![]() ![]() Rękojeść raczej cieniowana.. tak mi się wydaje ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 19-08-2004 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uhm , piękne arty ^^
Na ten temat wypowiedziałam się gdzie indziej , ale tutaj też wypada, tylko że ujme to krócej . Cieniowanie spox ! ^^ A mamuś też obok Ciebie siedzi ? Uhm, miło ... Naprawdę dobre jury (dżuri ?XD) ... ^^ Puszka jest dobra, wygląda jak konserwa z n00bów ![]()
,,Fri itenz plx '' ![]() ![]() ![]() Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 20-08-2004 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ładne były pierwsze JPG'i
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mmm...te pierwsze całkiem spoko ale pozniej za bardzo sie napaliles i wyszlo to co wyszlo...ale gratZz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Można o nim powiedzieć, jako początkujący , więc nie czepiajmy się Go za bardzo
![]() ![]() ![]() ![]()