|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Informujemy o założeniu nowej podziemnej(nie zatwierdzonej przez Cipsoft) gildii
-YAAR!! Pirates(TM).Przyjmujemy ludzi do 15 lvl, każdą profesję. Chcemy by ludzie poniżej 15 lvl. pomagali sobie jak w prawdziwych gildiach i szybciej przechodzili przez te małe levele. (edit)Choć nie tylko, bo zakładamy nowy przedział levelowy 15-25 (info tez na yaar.bloog.pl). Jeżeli jesteś tym zainteresowany, lub chcesz uzyskać więcej informacji skontaktuj się z: - Admirałem YAAR!! Pirates- Firan Rodis - Wice-admirałem YAAR!! Pirates- (szukamy) - Komandorem - (też szukamy) Narazie tylko na świecie Secura. Info: www.yaar.bloog.pl See you in tibia!! ![]() edit: Chwilowo działanie gildii musi być zawieszone z powodu odłączenia internetu w domu szefa gildii. O ponownym starcie poinformujemy was. Ostatnio edytowany przez Faerath - 06-11-2006 o 14:33. Powód: Małe zmiany |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Siemka
1.Podoba mi się pomysł ze stronką masz u mnie wielkiego + 2.Chce do twojego klanu wstąpić 3.Czy w twoim klanie będą stopnie np. rekrut ,szeregowy , podporucznik . 4. Czy w klanie będą organizowane wojny o teren na świecie 5. Czy umisz wykonywać dużo questów 6. Czy w planach klanu są napady na słabych graczy oraz miasta. ![]() jeżeli chcesz się ze mną skontaktować wyślij mi emala na [email protected] Ostatnio edytowany przez Stefan12345 - 06-09-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Taaa taki "klan" 15 lvli na pewno bedzie napadal na miasta i bedzie toczyl wojny o tereny w tibi (lol)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Czlowieku jak Cie napadnie tak z 10-20 takich 15lvli i trapna twojego sorca to nie masz szans
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Hmmm.. dobry pomysł z tym stowarzyszeniem ;]
Chciałbym w nim byc muj nick to Piotrek-Zetron mam 14lvl ;] i jestem w Thais |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() no wlasnie! Secura jest NON-pvp.sam na niej gram.Mam10lvl,
czy takie eq jak mam czyli ,plate set,serpent sword i guardian shield jest dobre na moj LVL?prosze o odpowiedz |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() up@
Użyj opcji "szukaj" ! Tutaj jest temat o niby gildi ! Są specjalne tematy o tym jakie rzeczy na XX level ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aegired
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 61
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Chyba za duzo w GTA San Andreas sie nagrales bo juz wojny chcesz toczyc o tereny. Secura Non-pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Witam chciałbym zostać członkiem tej gildi, mój nick 'Tibberius" na Securze. Prosze o kontakt
![]() |
![]() |