|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Czy wy ludzie musicie zgapywac poczatek odemnie ... ? Ja naprawde niemam dobrego fake'a ...
Jego nieliczacz tego ze poczatek podobny do mojego to ... ladnie 7/10 PS: First mAUhaUha EvuL! Guardy nietwoje... Inkantacje zaklec bez komentarza..."Dziwna bariera"... Outfity zapewne tez nie twoje xP... Akcja toczy sie tylko na 1 miejscu kolejny blad ... zmeniam ocene 5/10 Kolejny edit... ROZOWE KROPKI SA!!!!!!!!!!!!!!!! i znow blad zauwazylem ... Czemu guardy sie niezblizaja?? Niejest to dobry fake Z Wygladu ladny wiekszosc da ci dobre oceny ale ci ktorzy juz lepiej znaja sie na fake'ach dadza slabe...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 04-09-2006 o 15:43. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Bardzo ładnie zrobione, postarałeś się. Outfity dla guardów i outfity dla każdego bohatera są inne. Jedyne co mi się nie podoba to te włosy Maximusa, jakoś tak nienatralnie wyglądają. I jeszcze coś. To co mówi narrator, mogłeś jakoś inaczej pokazać. Wygląda nieestetycznie
![]() Mimo wszystko ogółem mówiąc, naprawdę podoba mi się, jak dla mnie 8/10 Pozdrawiam, LK~
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 04-09-2006 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Fake ciekawy - Byłby ciekawszy gdyby nie NP.
-Bariera -zgapianie fabuły ;/ -Znowu użytkownik Main hero ;/ loodzie czy nie moglybyście robić (jeżeli swuj nik dajecie do fake) jako nie Main Hero ? naprzykład jakiś naj mniej ważny ziomal ?? podnużek króla ? albo wogule wymyślać swoje własne a nie użytkowników ściągnij sobie taki Prog z tiba.pl że tworzy tobie imiona.. Klik ! 100 imion dla dananego klanu/rasy |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() KTO CI POZWOLIL KRASC MOJ OUTFIT ROBIONY NA ZAMOWIENIE!?
KOSZTOWAL FORTUNE!! fake troche krótki ale wciągający.. nie oceniam bo za krótkie |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Dialogi takie są ale ogólnie fajne
3+/6 |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Co mi się nie podoba:
Outfity Guardów. Paskudne jakieś. Outfit Wioli. Trawa prześwituje przez kapelusz. Super Hiroł Team. Efekt bariery. Przebija Guardów i tandetnie wygląda. Czar. Tak głupiego tekstu jeszcze nie widziałem. (co prawda niektóre trolle forumowe gadają głupiej, ale to nei tekst tylko spam) Nazwa Guard. Nie lepiej Strażnik? Imię Thalas. Ściągnięte żywcem z Tibii. (dla niekumatych - pewien faraon tak się nazywa) Stojący w miejscu Guardzi. Gdybym ja kogoś gonił to nie stałbym jak kołek i nie patrzył jak mi wieje, tylko go łapał. A ci - słupy soli. Umieszczenie samego siebie jako głównego bohatera, przywódcy, najlepszego miecznika i zaufanego żołnierza króla w jednym. Brzmi jakbyś miał kompleks wyższości. Imię Wiola. Kretyńsko brzmi. Imię Maximus - jw.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Literowki, kropki, wlosy, name'y, fabula, wszystko do bani
0/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jejq
NIe jest strasznie ale: Ta cała Wiola ma przeswitujacy kapelusz... Outy Guardów blax 0o... Skoro Guardzi maja paski hp to czego nie maja nicków... a skoro w tekscie piszesz o tych guardach pisz z cudzysłowiem Efekts s Adobe PS'a bardzo źle użyty (radze jeszcze poćwiczyć obsługe) Skoro oni wchodzą tam juz to czemu wygląda jak by w nim stali (lepiej użyj gwiazdek jak przu invisible) DO tego nie równe obrazki no i te nieszczęsne SK nie rozumiem ludzi którzy to lubią 0o (jeszcze) Edit nie wspomne już o super hiroł i outficie robonym przezemnie na zamóienie o którego użycie sie nie pytałeś to właśnie robi z ludźmi SK ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 06-09-2006 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() LoL? Mógłbyś chociaż nie przeklinać ani nie usówać tego fake'a
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Zachowujesz sie tak jak ja za pierwszym razem z tym ze ja nie przeklinam... robilem dalej ... i nauczylem sie jak nieumiesz moze jednak nierob fake'a...
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha