|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Zapraszam wszystkich do gildi Silentdark
Rekrutujemy 15lvl+ Jestesmy nową gildia ponieważ mamy dopiero 2 dni(jest już 16 członków) W przyszłosci beda organizowane obowiązkowe hunty. Wszyscy Pomagami sobie nawzajem ![]() Chetni niech pisza do Ermac'Silentdark |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() bardzo chetnie dolacze, moj nick to Senies. niedlugo zagadam do Ciebie w grze bo narazie niemam dostepu do neta. jutro juz bedzie
![]() pzdr ^.^ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() dolaczam się mój nick widoczny jest w podpisie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Chce zostać członkiem gildi. Proszę o szybki kontakt bardzo mi na tym zależy.
Mój numer GG to 2336723. Ostatnio edytowany przez krzysiu4000 - 22-10-2006 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Assuan
Profesja: Knight
Gildia: Hardstyle Frequencies
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 50/45
Poziom mag.: 3
|
![]() 16 lvl... i rosnie ;p
Nick: Assuan Miasto: Carlin Skille: 42/34 i rosnie ![]() Best hit: 105 na hita Orc Spearmana ![]() Best monster solo: Beholder Best monster team: Demon Skeleton xD Zrobie wszystko zeby miec gildie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Assuan - 14-10-2006 o 18:34. Powód: Awans poziomu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mam pytanko !! czemu Ermac'silentdark'a niegdy niema? lukam juz z 4 dni.. i nigdy jeszcze niewidzialem zeby gral ! :[
![]() ![]() |
![]() |