![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Otóż mój problem wygląda następująco
Mam new TibiCam (1.0.0 lub jakos tak) I chce nagrać film banał co nie? aktywacja,nagraj wybieram plik i się loguje chodze chodze potem stop recording suzkam pliku a to chooja nie ma żadnego nie mogę nagrywać filmów są tam do wyboru różne servery czy to ma jakiś związek z tym? Jeśli tak to jaki mam wybrać bym mógł nagrywać te filmy z góry thx za pomoc Xawieri |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja nagrywam w następujścy sposub:
Aktywacja > nagrywanie > wybierz [wpisuje nazwe pliku np: nowyfilm w katakolu z tibiCAM] > Loguje sie > Kręce > Zakończ nagrywanie. I mi zawsze się pojawia, jeśli ci się niepojawia usun tibiCAM i załatw se jeszcze raz, morze podziała.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Nie działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kurde taki film super by był ![]() Fuc**ng TibiCam kurde ludzie help !!!!!!!!!!!11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() jak odpalam tibicam wedlug instrukcji to niby wszytsko ok ale jak wybiore film i nacisne ok to pojawia mi sie blad ze cos tam 163 line error.txt jakis bla w kazdym razie ... co robic ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() O, właśnie ja mam to samo co kolega u góry, a stąło się to, od keidy zainstalowałem ten program do robienia servów (ale ta starsza versja) i starą tibię (ale do innego folderu), zeby mi ten program działał. No a jak teraz chce odtwarzać filmik, to go wybieram i error
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mnie również udziela się błąd
![]() ---------------------------------------- Debug Assertion time: Thu Aug 19 14:25:24 2004 line: 163 module: Container position: x=0 y=0 z=0 Parameter: -90 ---------------------------------------- Co mam robić ? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: z eteru
Stan: Na Emeryturze
Imię: zapomniałem
Gildia: rodzina
Świat: earth
Skille: 666
|
![]() Po pierwsze : są niby dwie identyczne wersje TibiCam na nowego klienta Tibi 7.3 ( ponoć tez 7.26 i 7.27 ), w jednym nie można nagrywać (jakiś błąd) a druga działa normalnie bez zarzutów i można w niej nagrywać. To zależy skąd dokładnie ściągacie TibiCam,na tibia.de znalazłem w dwóch miejscach i jedna z tych wersji jest dobra,wystarczy poszukać ( na mojej stronce jest akurat ta wersja dobra , link w moim podpisie ).
Po drugie : Sądzę ze błąd 163 oznacza mniej więcej to ze nie ma zgodności między filmem, wersją Tibi, lub wersją TibiCam.Trzeba to wszystko dobrać by można było sobie oglądnąć filmik.
http://www.gyverq.prv.pl Ostatnio edytowany przez gy_ver - 20-08-2004 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum