|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Tibia gra zrobiona w Paincie patrzcie co z was niedługo zostanie jak bedziecie dalej grac : http://co.tibia.robi.z.ludzi.patrz.pl/ nei dlugo bedziecie tacy sami
MUwie wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Ignorujcie to.
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() spoko mozecie ignorowac ale zobaczcie sobie filmik nie chce wam niczego nazucac
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() A zobacz co Wordl of Warcraft robi z ludźmi -.-
@ a na tym filmiku jest pokazane że to Tibia? Bo nie widziałem ;/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Stary filmik z maxiora
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() spoko ale ja nie gram w world of warcraft a jak zobaczylem w tibie to nie wiem co pomyslec czlowieku kiedys przy tym umrzesz nawet nie bedziesz wiedzial kiedy (jedno diecko nic prawie nie jadlo nie lazilo do szkoly tylko popierniczalo w tibie a mama sie wkurzyla i wylaczyla mu prad a te zabila ja to moze sie stac z toba !!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @filmik
To wcale nie ejst o tibii bo to jest filmik który kilka lat temu latał po necie jako "niewyżyte dziecko internetu" a teraz pojawiło sie mnóstwo przeróbek pod tibie, wow'a mu, ultime online itp @topic Niepiszcie juz nic bo to bedzie kolejny temat z cyklu "jak to szataniści zrobili tibie" ![]()
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() tak jasiu czlowieku nie czytasz gazet to nie prawda bylo pokazane raz w gazecie ze tibia zabija dzieci !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Stare, było, nie śmieszne.
Jak ci się nie podoba-nie graj. Nikt cię nie zmusza. Nie będziemy wracać do dyskusji na temat "szkodliwości społecznej grania w tibie" bo: a: nic z tego nie wyniknie b: Wszystko co można powiedzieć było już powiedziane c: patrz punkt a.