|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Witam fanów DB!!
Piszcie tu np. jaki odcinek (walka z bosem) wam sie najbardziej podobał. Polecajcie jakies fajne gry z serii DB, Mugeny, jakies fajne RPG'i (szczegulnie RPG'i) itp. Ja zaczne wg mnie najlepsza walka Goku w serialu to z Freezerkiem najsmieszniejsza to jak maly Trunk i Goten sie prubowali zcalic na Bubu ![]() a z filmów pełno metrażowych to walka Goku z Brolim i najsmieszniejsza to Trunk i Goten z armią Hitlera ![]() Ulubiona postac: Lubie wszystkich ale najbardziej chyba Herkulesa ![]() Mniejwiecej cos w tym stylu piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie ![]() aha! najlepszy RPG DB jakie gralem to Legend of super Sayan na snesa
Fall in too the dark side.. Ostatnio edytowany przez Behemut - 18-08-2004 o 21:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Hellu
![]() Dla mnie najlepsze bylo Songo vS Frezeer Najlepsza seria : zetka Najgorsza seria : gt, nie wiem czemu ale jakas taka ponura ![]() Kiedys bylem wielkim fanem tej mangii lecz gdy przestano ja puszczac po paru miesiacach przestalo mnie to krecic :/ Ostatnio edytowany przez Misieq - 19-08-2004 o 08:06. |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Najgorsza seria: anime
dlaczego? bo tłumaczenie było do dupy, najpierw Francuzi okroili połowe żartów, a potem Polazy rozprawili sie z resztą. Mam wszystkie 42 tomy mangi, i tam to dopiero niektóre texty wymiatają ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja DB ogladalem nie po to zeby sie smiac z tych zartow ale po to zeby to ogladac
![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsza seria ![]() Najlepsza postac:Vegeta Najlepsza saga:Android/Cell Saga Najgorsza postac:Goku, glupi pipcony zarloczny debil ![]() Najlepsza walka:Goku vs Majin Vegeta!!! YEEEEEEEEEEAHHHHHH!!!! Ale generalnie wszystkie byly superanckie ![]() Bardzo lubilem to anime ale wszystkie stacje TV jakos tak puszczaly te odcinki 'w kratke'a potem byla zmiana sygnalu satelitowego Cyfry+ i juz od tego czasu nie mam tvn7 to sie moge gdzies pocalowac a nie DB ogladac:/ A szkoda bo to chyba jedyne anime jakie mi sie podoba ![]()
#5 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Co do lipnego (true true) tlumaczenia to jedna seria niemal w calosci bylo po japonsku - seria GT. Coz, lubie DB. Mam wszystkie odcinki wszystkich serii na VHS i kilka kinowek.
Cytuj:
![]() Cytuj:
Lubie wszystkie serie, a z bohaterow najbardziej Vegete i Trunksa z przyszlosci (fajna kinowka o nim jest).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak dla sprostowania
![]() Gralem w tego moda i jest beznadziejny :/ Słyszałem plote,że powstała kajaś gra RPG z Serii DB ma 6 giga i tam mozna robic prawie wszystko... szkoda że to tylko plota ![]()
#7 |
Guest
|
![]() Ja jako wieloletni fan Dragon Balla uważam, że dla mnie najlepsza saga to Dragon Ball Z a najlepsza bitwa - Son Goku vs. Freezer na planecie Nameck.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o gry z DB fajne były Legacy of Goku na GBA i Legend of Super Sayian na SNES'a (grałem przez emulator
![]() Co do serialu nie miałem ulubionego odcinka, zaś jeśli chodzi o filmy pełnometrzażowe bardzo dobre były BARDOCK's STORY oraz TRUNK'S STORY. |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() takl...Dragon Ball
![]() ![]() Songo Vs Frezze 4 A z DB Gt Podobała mi się walka Songo Vs 7 czy 8 Smokiem ![]() Najbardziej lubie:Songo,Goku,Trunk,Vegeta,Songokan,Bulba Najbardziej lubie z sił zła:Frezze 4 (przemina) chyba 8 smoka,Komurczak ![]() Nielubie:Herkulesa i tego jak mu tam taki brzydal na motorynce ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() najlepsza postac : mr. kame ;] (genialny zolw dla nie wtajemniczonych)
najlepsza walka :goku vs crillin na zawodach ;] (oraz goku vs piccolo na kolejnych zawodach) najlepsze gierki : mugen 2 i mugen 3(pc) bid for power (pc quake mod) dbz legacy of goku 2 (gba) choc nie puszczaja w tv dlalej lubie ta mange i nie wstydze sie przyznac ;];] bo jest to jedna z najlepszych dla prawdziwych maniakow (like me) ssjcenter.com (najlepsza polska stronka o db kilka layoutow do wyboru do koloru ;] )
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 23-08-2004 o 11:08. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Najbardziej mi sie podobal motyw potrujnej KAMEHY w wykonaniu Goku, Gohana i Gotena przeciwko Brollyemu
Choc Goku byl dead ale to bylo poprostu piekne ![]() I bym zapomnial mam male pytanko czy wie ktos dzie moglbym dostac film DB. Nie mange tylko z zywymi ludzmi w rolach glownych pod tytulem "Dragon Ball The Magic Begines" Jak tak plz niech napisze ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Tak Dragon Ball to była piękna bajka <chlip>. Najlepsza walka to oczywiście z Freezerem na Namek (ta przemiana w super wojownika
![]() ![]() Najlepsza część to DB Z a najgorsza to GT( taka jakaś dziwna fabuła ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze ze cos malo tych fanow Dragon Balla tylko kilka osob sie wpisalo
![]() Ale thx tym co sie wpisali ![]()
Fall in too the dark side.. Ostatnio edytowany przez Behemut - 21-10-2004 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Lubię DB i wypowiem się w tym temacie:
Najlepsza seria: DBZ!!! Najlepsza walka: Goku vs Majin Vegeta Najlepsza postać: Vegeta ROXROXROXROX!!!!!!! Najlepsza kinówka: Dbz 13 (z Tapionem), Dbz 1 (Garlic Jr), i ten film z Janembą ![]() Najśmieszniejszy moment: Film z Janembą, jak Herkules rozprawia się z zombiakami i nadlatuje taki gostek z jakimś piskliwym okrzykiem i moment ochmielenia Gohana w Dbz 1 ![]() Najgorsza postać: Pan (wkurza mnie ta małolata tą swoją niezależnością) Najlepsza saga: Buu Saga Najlepsza gra: Legacy of Goku 2 (niedługo jest Buu's Fury) Oprócz tej anime uwielbiam też Love Hina (Su-chan WYMIATA w całym M&A). |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Temat chyba do usuniecia... :`(
Chyba, że coś z tym zrobicie...
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hehe Jestem EXfanem tego czegoś.
Z filmow polecam: 'History of Trunks'. W Y J E B A N Y w kosmos prolog. Z gier: Hyper Dimension - jedna z najlepszych naparzanek w jakie w zyciu grałem. A co do dubbingu: Ktos powiedział ze fajnie brzmi francuski głos Vegety. - Wierzmi japonski brzmi jeszcze lepiej. (szczegolne jak Księcio sie 'irytuje') Terazjuz tego nie oglądam. Ale przyznaje ze fajnie było. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A mi się podobała walka Goku z Frezerem
![]() Moja ulubiona postać to... Genialny żółw ![]() ![]() ![]() Co do gier to ja grałem w dodatek do Countera Dragon Ball. Fajnie z braciakiem grałem. Ma 10 lat. Jak go opykałem (Bo to nie było wcale trudne) wkurzał się i walił klawiaturą w monitor ![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() DB ROX!!!! Jak leciało na RTL potem na TVN7 to wszystko oglądałem, ale potem przestali puszczać, i się zapomniało wiele nazw itd.
![]() Najlepsza postać:Goku zcalony z Vegetą, albo te obydwie, ale tylko jak współpracują. Najlepsza seria: BDZ Najlepsza saga: Buu, ale wszyskie CooL! Najlepsza walka: 1-Goku vs Freeza- achhhh ta przemiana w SSJ1, 2-Goku vs Buu-achhhh ta przemiana w SSJ3, 3-Goku zescalony z Vegetą, kiedy byli SSJ4, kontra (zapomniałem nazwy pedała) alw wiecie o co chodzi w, w serii DB GT. ![]() Najgorsza postać:Herkules-szczególnie na początku, jak był taki pewny siebie... Chyba ściągne z Kazzy jakieś kinówki ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() to byla frajda i podniecenie . 1-3 klasa podstawowki nic sie nie robilo tylko sie siedzielo przed teleizorem cos ok 15 , zbieralo sie karty , a na przerwach tylko sie walczylo kamehamehaaaahaha albo big bank attack uzywane przez vegetę . pamiętam wszystkie postacie songo songo kan(pisze jak sie mowi ale wiem jak sie piszą) vegeta , bulma , krilan , yamcha , videl no i oczywiscie piccolko moim zdaniem najlepsza byla właśnie ta postać
naj;lepsze walki:songo-frezer vegetto-buu majin buu-songo super 17-cala banda seria -- Z ach to byly czasy pamietam jeszzce konkurencje pokemona jakk bym sie rozpisywał to bym nie skończył tego posta chciałbym żeby to znowu było w telewizji
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaaa DB to bylo cos ,gonilo sie ze szkoly siadalo przed TV i RTL7 wlaczalo. Mi najbardziej sie podobaly przemiany SSJ. Kupowalo sie masy chipsow z nadzieja ze trafisz jakas dobra karte ;d;d;d;d
|
![]() |