|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Wiem że to może głupie pytanie ale.. gdzie są roty na liberty bay i jakieś inne stworki żebym mógł trenić knightem na 8 lvlu wyszłem z roka dopiero
![]() Proszę was o zamieszczenie mapki całego liberty bay żebym mógł sie połapać co i jak ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() troll xD <10 znaków>
@down wystarczy poczytać ze zrozumieniem przyklejone tematy w dziale "Filmy" zawsze jest tibia earth (czy jakoś tak) i tam może są pokazane mapki tych podziemii ;p
Gry Tibii niebędzie... zostaje wam: [SIGPIC][/SIGPIC] Mogło być gorzej... a miało być tak pięknie ;P Ostatnio edytowany przez Sir Night Master - 06-09-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozumiesz że potrzebuje pomocy -.- Jestem 1 razn na liberty bay! A niema na tibia.pl mapki zalonczonej, niebede szukal bo po 1 mam lagi a po drugie wejde gdzies na jakies silniejsze potworki i padam. lol? trudno to tak zrozumiec?
Właśnie mówiłem @up ze tibia.cam mi nie chodzi ![]() Hmm. Sprawdzałem na tibia earth i jest liberty bay ale niwiem gdzie są roty itd. A na mapie rewspawnu niema liberty bay jakby on anie istniała ![]() Ostatnio edytowany przez Marcjanx - 06-09-2006 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom mag.: 51
|
![]() Jest pokazane cale rotowisko na filmie Cichego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG K-Urwa -.- Co ja mówiłem Tibia.cam mi nie działa a wy dalej -.-
Wżuć jakiegoś sska z tego filmu bede bardzo wdzięczny i jak tam dojść. Dzieki za pomoc -.- Widze że nie interesujecie sie tym to cya! Ostatnio edytowany przez Marcjanx - 06-09-2006 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie podoba Ci się udzielana pomoc to powiem wprost - wy*******aj z forum i idź szukać na własną rękę, albo łaskawie przyłóż się bardziej do szukania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Kazordoon :P
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
|
![]() upup@ To juz twoj zakichany problem ze ci tibicam(nie taibia.cam
![]() nie chodzi! mi tez nie chodzila ale jakos se poradzilem i dziala ideolo! to juz tylko twoja sprawa ze nic nie potrafisz zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Imię: Jakos tam sie nazywa
Profesja: Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 29
Skille: 17/22
Poziom mag.: 30
|
![]() @autor.
Jak ktoś ma Ci pomóc skoro Ty się żucasz za free?-.-' Nie nasza wina że Ci "nie działa" tibia.cam. Aff..
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom mag.: 51
|
![]() Przejdz bardziej pod dzielnice slamsów, kieruj sie na zachód (<< lewo) w strone pól trzcinowych. Tam znajdz dziure, uzyj lopaty i jazzda. Ale uwazaj, potwory które sie tam znajduja to
- Roty - Carrion Wormy od -2 juz - Celetripe (albo jakos podobnie), jest dosc duzo - Bug - Tarantula juz od -2, uwazaj ![]() Screena mi sie nie chce robic ![]() Wogóle jak masz 8 lvl i pierw idz na edron na trolle i zacznij wbijac skille. |
![]() |
![]() |