|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Chcialbym sie spytac czy uda mi sie bloknac draga sorciem , nie chodzi mi czy bede dostawal duze obrazenia z fb czy fv tylko z lapy . Mam eq: knight armor , plate legs , crusader helmet , leather boots , dragon shield i platinium amulet ( ewentualnie dragon nacklace ) 21 shielding i 25 lvl ( mlvl nie wazny bo zawsze boge podskillowac robiac hmmy ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Nie radze, mi na 60lvl zdarzało sie że dostawałem combo za 400hp, no chyba że chcesz bloczyć z magic shieldem ale wtedy mana bedzie uciekała bardzo szybko.
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-09-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ja bym jeszcze poczekal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dla mnie to głupota blokowac draga sorcem! do tego nadaja sie tylko knight ewentualnie pall a nie sorc lub druid!
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |