|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Creative of Unitera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Creative
Poziom: 35
Skille: -------
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Zdecydowałem się napisać ten poradnik... ponieważ uwazam,że na tym forum na pewno znajdzie się ktoś kto jest zainteresowany piłką nożną..
a Więc zaczynamy.. Najpierw jest nam potrzebny program... do oglądania meczy.. a więc wchodzimy na http://www.soccerlive.tv.pl/ w dziale download znajdziemy.. pare programów .. ja osobiście polecam program Sopcast albo Tvants... ale narazie nie ściągamy zadnego z programów bo nie wiemy jaki mecz na jakim programie bedzie transmitowany.. w tym celu wchodzimy w dziale Mecze Piłkarskie np w dzień Niedziela.. i wyskakuje nam coś takiego >> http://foteka.pl/pokaz.php?id=5039 szukamy meczu który nas interesuje np Milan vs Lazio ... w oknie meczu.. mamy kilka odnośników Play ale kilikamy tylko na ten pod którym jest nazwa programu,który mamy zainstalowany.. przykładowo Tvants.. sciągamy ten program instalujemy.. (w zadnym wypadku proszę sie nie przejmować,ze jest po chińsku) bo to nam w ogóle nie przeszkadza.. następnie wchodzimy w rozpiskę meczów na dany dzień czyli taki jak pisałem wyżej>> niedziela.. i klikamy odnośnik play przy meczu Milan vs Lazio.. oczywiscie ten odnośnik pod którym jest nazwa programu.. który zainstalowaliśmy Nastepnie otwiera nam się program... odrazu włącza się kanał gdzie będzie transmitowany mecz.. nastepuje buforowanie... i pojawia się obraz i glos.. oczywiscie glos zależny jest od kanału.. jeśli np mecz będzie transmitować tv Guangdong to komentarz będzie po chińsku ![]() myśle,że wszystko napisałem zrozumiale.. jeśli ktoś ma jakies pytania.. zapraszam na gg 1126639 ( nie pisać na pw ) ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dzisiaj o 19 wyprobuje, jesli sie uda, bedziesz mial u mnie duuuzego plusa ; ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Gwarantuje powodzenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Czy to jest legalne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Jaki net do tego jest potrzebny? Neo 256 starczy?
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja siostra się w to kiedyś bawiła, ale cięło..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() kazdy net jest dobry.. to zalezy ile ludzi zwali się w danym momencie na jeden kanał i wtedy będzie się ścinało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() A da sie na tym oglodać mecze pilki ręcznej np Niemieckiej Bundesligi?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Myśle ze tak w niektóre w tygodniu.. są mecze siatkówki.. koszykówki.. wyścigi itp.. ale dokładnie nie wiem musisz się zapoznać .. na stronce >> http://www.soccerlive.tv.pl/
wejdz na forum i zapytaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: THAIS
Stan: Aktywny gracz
Imię: a po ch*j wam to :P
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 48
Skille: 79/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja o 14:30 wyprobuje meczyk Wisła-Pogoń
Jak bedzie dzialac to chyba ze szzcescia sie porycze ![]() Bo bede mogl nareszcie ogladnac mecz a nie np. Na wspólnej ![]() Aha i jeszcze jedno czy tam komentuja po polsku?? Ostatnio edytowany przez Buzk@ - 10-09-2006 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() jeśli bedziesz oglądał polską ligę to nie wiem.. ale słyszałem ze komentarz jest polski.. natomiast wszystko inne czyli np Liga Włoska,Hiszpańska,Angielska itp .. nie po polsku.. ( chinski,angielski,francuski)...
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() Sprawdzal to ktos oprocz autora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() Bufuruje sie bez końca -,- No ale mam nadzieje ze pójdze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Na moim neo 512[*] działało bardzo dobrze, polecam w szczególności program PPStream i oglądanie meczów piłkarskich tudzież innych transmisji przez niego, ponieważ wg mnie jest najlepszy.
Jakość obrazu była na poziomie średniego telewizora, więc nie było źle - dałem radę odróżnić piłkę od zawodników w białych strojach, a więc sami widzicie ;] Polecam. |
![]() |
![]() |