|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() TERAŹNIEJSZA ILOSC : 9
DZISIAJ 4 NOWE PIXEL ARTY! Chciałem stworzyć nowy temat gdzie dzieła będę dodawać do pierwszego posta (w poprzednim narobilem balaganu :-) ) Old ice sword: ![]() Giant sword: ![]() Giant sword nr2: ![]() Animacja pt."PK" (puszka to ofiara ..) ![]() Chyba moj najlepszy i ostatni mieczyk: ![]() Drzewka: ![]() ![]() ![]() Hełm: ![]() Czekam na opinie ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 20:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Troche te rekojescie dziwne(najbardziej w giant swordzie), ale reszta fajna.
Dalej dalej ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Good... Gdybyś siakąś grę robił w stylu Tibii, to plx daj mi tego Ice Sworda ! ^^ Tak inteligentnie wygląda . A rękojeść Giant Sworda naprawde dziwnie wygląda.. -_- ... A animacja mi się nie... animuje, huh - ciekawe, czemuż to ... Ale spox, i tak skomentuję , czy mi się podoba ... A mi się tam wszystko podoba.. No , może prawie ? Ale te pixelki są naprawdę udane... W czym je robisz ? W Paincie ? Jak tak, to oczywiście mnie zamurujesz -_-
Ale ja chcę więcej ! Plx ! Więcej, więcej, więcej ... A co toto te kropeczki bo boku / bokach mieczów ? ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już spieszę z odpowiedzią :-)
Animacja nie animuje ? Mi animuje =P To pewnie z powodów opóźnień w twoim internecie (przet. by tyriade na polski : lagów..) Kropeczki ? To takie kwadraciki z kolorami uzytymi w pixel-arcie. Pomaga aby nie przesadzic z ich ilością =P Dziwna rękojeść ? Kocham dziwne rękojeście!
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bump (Nie nie nabijam postów =P, podnoszę topic ze względu na nowy pix-art do oceny ^^)
POWÓD : 1 nowy pixel art w 1 poscie ! @down : dziwne - fakt dziwne - lubię dziwne ! .. a co do arcydzieł to jesli to mialabyc ironia to ci wyszla +P ale tez ja sie uczę, i pokazuję swoje próby do oceny.. czy ja napisałem ze juz wszystko umiem ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Rzeczywiscie ostatni mieczyk najlepszy... reszty nawet nie chcem komentowac... po prostu sa takie... dziwne ^.- bardzo dziwne
![]() ![]() P.S I naprawde nie mogles pokazac tego w poprzednim temacie? Chyba masz szczescie ze jeszcze nikt nie usunal tego tematu ^.- Zedytuj to "@ down" bo widocznie ktos komus posta skasowal i to wyglada nie ladnie tak jakos ;\ Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 20-08-2004 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bump (Nie nie nabijam postów =P, podnoszę topic ze względu na nowy pix-art do oceny ^^)
POWÓD : 2 nowe pixel art w 1 poscie ! (drzewko, iglak i hełm)
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Drzewko jest śmieszne ^^
Ale zdecydowanie ładne ![]() ![]() Czyli dokańczam swą melancholijną prośbę (co staje się rutyną , i dobrze ) Daj jeszcze ! Pośmiejemy się ! Żartuję. ![]() A co do hełma : (Hełma , heheh ![]() Wygląda jak kula dyskotekowa ^^ Ale nie jest źle ... Ja to przecież mam skojarzenia ![]() ![]() ![]() ![]()
,,Fri itenz plx '' ![]() ![]() ![]() Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 20-08-2004 o 19:35. Powód: Chcę coś dodać jeszcze ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Helm jest conajmniej dziwny =] Zle cieniowanie, co czyni go brzydkim. Wiem, nie udalo ci sie zrobic odblysku swiatla ^^
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Coś ci zaczyna wychodzić, popracuj nad cieniowaniem troche, bo narazie tragicznie idzie ci cieniowanko
![]()