|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Dobra zrobilem se serca, Bo mi zapala zabili i okradli polacy
A oto wlasciwe ppytanie: jakie czary powieninem treaz kupowac bo tych warznych jest troche duzo mam 1magick lvl i lighta.
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Nabij sobie szybko mlvl taki abys mogl robic hmm wraz z zdobyciem tego czaru bedziesz mogl chodzic na lepsze potwory.Potem mozesz zainwestowac w eksplozje. Kiedy osiagniej 21 lvl mozesz kupic "przywolanie ptwora" i z takim potworem najlepiej archer mozesz isc na poh . A potem to juz tylko sd.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Jak masz 1mlev to kup exure (przyda się zapewniam). Zdobądź potem lepszy mlev i kup HMM a potem fire ba
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() a po fire balach odrazu explozje czy pyli mi sie moze kupic f-bomb, myslalem jeszce nad ef i ff czy to sie oplaca, treaz bo napewno kupie ale czy teraz
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() kupuj hmmy i exure vite i moze fire filda lub energy filda i na*******aj mlvl do 25 i sdki a tak to raczej nic ci sie nie przyda no moze gfb lub fire bomb reszta jak bedziesz mial za duzo kasy albo beda na specjalna okazje ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Nie kupuj żadnych fieldów. Nie opłacają się. Ja polecam tylko : Światło, Wszystkie leczenia, HMM, F BOMB, EXPLOZION, SD, i tylko na tym wyżyjesz, a jak potem masz duzo kasy, to kupuj wszystkie po koleji.=)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Ja do wyliczanki bym dodal jeszcze antidote i jednak fireball albo GFB. Co do fieldow to dobrze miec cos na sobie jak nas cos goni po jaskiniach
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2003
![]() |
![]() Sam niewiem (zosatć sorceserem czy driudem ) oto jest
pytanie.heh pomużcie mi wybrać pliss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Buuuuu