|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Wakacje mijają, a naszej ekipie ani myśl o odpoczynku
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie błędy ( a takie mogą wystąpić - jesteśmy tylko ludźmi ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Wreszcie znowu wspaniale uptade na Tibia.pl, strona naprawde sie szybko rozwija
![]() Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 24 lvl - 40 mlvl - 61 fishing Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 25 mlvl - 47 fishing |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ajajajaj... nie zdążyłem
![]() No to ja idę zaraz przeglądać te wszystkie nowe potworki i przedmioty ażeby sie z nimi zapoznać. Gratulacje dla Was! Widzimy, że tibia.pl team dba o ten portal - no i dobrze. Nie mogę się doczekać nowych ciekawostek na tej stronie... ![]()
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 19-08-2004 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Szkoda ze aktualizacja nie byla wczesniej bo dzis juz jeden niecierpliwy user meczyl mnie postem
![]() Teraz mamy stronke - ful wypas, zaden konkurencyjny serwis nam nie podskoczy ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() Super
![]() ![]() Tylko małe pytanie... czemu nie zaktualizowaliście Cennika Sklepowego? Przecież dałem wam potrzebne info ( nie licząć nowych itemów bo nie zanałem wszystkich nazw i nie chciało mi się po całej tibii śmigać. Może matkus po prostu moją PW usunął wraz z setką innych nie czytając ich? Zamieszczam w takim raize info poniżej, żeby było ogólnie dostepne choć tutaj... Cennik itemów w mieście Ankrahmun: Dagger 5gp 2gp Rapier 15gp 5gp Short Sword 85gp 10gp Sabre 35gp 12gp Sword 85gp 25gp Two Handed Sword N 450gp Club N 1gp Mace 90gp 30gp Battle Hammer 350gp 120gp Morning Star N 90gp Hand Axe 8gp 4gp Axe 20gp 7gp Battle Axe N 80gp Halberd N 400gp Leather Armor 35gp 12gp Chain Armor 200gp 70gp Brass Armor 450gp 150gp Plate Armor N 400gp Leather Helmet 12gp 4gp Pominąłem itemy, których nie da się ani kupić ani sprzedać, N oznacza, że nie dasię kupić lub sprzedać, czerwonym kolorem wyszczególniłem kupno a niebieskim sprzedaż.. dwie godziny stałem zdobywając te informacje opierając się masie nobów, która ch chwila mnie odpychała od NPC, chę aby nie tylko mi się przydały ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ale nadal nie wiem gdzie jest mapa nowego miasta
![]() A teraz walka: ![]() ![]() Kto stawia ile będzie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() A jezęli mowa o nowościach w tibii: Czy GS zapuszcza haste zawsze jak kogos goni? Czy tylko czasami?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() Chciałem powiedziec że ze stalkerów wypada również katana i brass shield
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tibia.pl rzeczywiscie sie rozwija. Naprawde kawal dobrej roboty. Kilka dni od zrobienia prez CIPsoft nowego miasta i na Tibia.pl juz wie o nim prawie wszystko. Naprawde kawal dobrej roboty.
--- PS.Sorry ze nie ma polskich liter, ale alty mi nie dzialaja. PS2 To taka konsola. PS3 Taka bedzie niedlugo. PS4 O takiej nawet nie marzcie. :-) |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Niepowiem ze to kawal dobrej roboty bo to moze byc nabijanie postow.
Powiem tak:tibia pl nie leniuc***e (w przeciwienstwie do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() Cala ekipa z tibia.pl nie leniuc***e i to widac. Ja chyba tylko na nich stronie (po polsku) znalazłem najwiecej żeczy po update. Oraz duzo jest dodanych zeczy naprzykład broni itp. To mi sie podoba w odruznieniu od innych stron. A wielkiego minusa maja odemnie Cipowie, ponieważ oni nawet nie dali znać ze nikture potwory sa ulepszone i przez nich duzo ludzi padlo. Więc ekipa tibia.pl jako jedyna caly czas pracuje.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Gratz, gratz i jeszcze raz gratz. tak trzymać tibia.pl za chwilkę zostanie najlepszą stroną o tibii na świecie. Ale brakuje mi aktualizacji mapy tibii i miasta Akhracośtam. Ale dodam, że dwarfy i bugi są słabsze a roty i trolle silniejsze (tak wynika z moich doświadczeń).
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A poza ty siwietna robata moderatorzy tak trzymac
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
|
![]() No nareszcie !
Wszstko dobrze robice dosc szybko, ale caly czas czekalem na update ![]() Narescie wiem wiecej ! Super ze polaczyliscie te linki w lootach!! (juz nie musze szukac) THX !!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nie no spoko, ale drazni mnie to ze na loocie rotworma jest viking helmet!!!Przeciez wcale tak nie jest bo rozwalam roty odkad dostalem sie na mainland
![]() Ostatnio edytowany przez Honusu - 21-08-2004 o 17:10. |