|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Proszę Was Pomóżcie !
Tak - Wiem że są już takie tematy ale proszę Was napiszcie mi wszystko jeszcze raz. Jaki level potrzebuje na Blokowanie Dragona, jaką broń należy użyć, ile BP Uhow. Z góry Dziękuje. Jestem 25 60/60 Level Knight czy dam radę blokować Dragona z 3 Bp UH ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm... Wszystko zależy kto będzie go jeszcze bił, podaj klasę i level tej postaci o postaram sie pomóc... Poza tym, te 3 bp uH to na cały hunt
![]() Poza tym zajrzyj tutaj http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=6794 Ostatnio edytowany przez blackregis - 20-08-2004 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na tym levelu i skillach to spokojnie, ja już na 19 sie na draga z qmplem rzucalem ale szlo 2-3 uh na 1. Tylko muszisz zachowac pare praw:
-Miej uha tuz na sobie, ja raz uhnolem sie na 1hp ![]() -Załatw se pare dragon neacle (zawsze 1o% hp wiencej) -ZAWSZE ale to zawsze stój na skosie -Rub ruch jako drugi, po dragu. tzn: Stojisz na skosie, drag sie rusza i dopiero po ruchu draga ustawiasz sie na skos (wielu mojich qmpli zarywało od f-wave bo ruszali się przed dragiem) Jak blokujesz 1 draga to podejdz do niego (byle nie na wprost) i trzymaj go na odpowiedniej odległości od pallka/maga. Jeśli zabrałeś się za 2 dragi to najlepiej podbiegnij donich między nimi a potem slalomem unikaj stania na wprost i skupcie isę na 1 dragu (pall/mag nawala draga A a ty latasz wokul niego i ciągniesz za sobą draga B ). W teorii to morze wyglądać strasznie pogmatwane ale w praktyce jest to proste
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 20-08-2004 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Popieram Wieszoka, bo napisal tak jak trzeba
![]() ![]() Jezeli chodzi o blokowanie to twoja postac jest juz wystarczajaca, chociaz przydalby sie 30~ lvl, zeby uhac sie na koncu zielonej/poczatku zoltej bez obawy o zycie ![]() ![]() Postac masz do blokowania dobra, ale przydalby sie bolter z 70~ distem (najlepiej) i sorc/druid z gdzies 40~ mlvlem. Wtedy na smoka (gdybys nie obrywal z wave, co nie jest trudne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuje Wam bardzo ,wybieram się na smoki z 2 Sorcami 22 Level i 15 Level, tylko jedna rzecz mnie męczy jakiej broni użyć 1-ręcznej i tarczy czy 2-ręcznej ?
Jeszcze raz Dziękuje Wam Wszystkim. Ostatnio edytowany przez Wizardek Leader - 20-08-2004 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Jeśli blokujesz draga to tylko z jednoręczną bronią + dobra tarcza. Broni dwuręcznych używa sie w czasie solowania draga. Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() hmm.... moim zdaniem bys go przyblokowal ale bys wiecej stracil niz zzyskal ale mozesz sprowbowac ale co do sprzetu musisz miec 1 reczna bron i dobra tarcze. a jak chcesz draga solowac to musisz miec gs-a albo inna bardzo dobra bron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Lvl: 200
Broń: miotla Bp Uh's: ok 500 Pozatym poskilluj do 65/65 lub 70/70 i mozesz go blokowac z niecalym bp uhow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() 25 lvl bloknie smoka , tylko staraj się stac na ukos od niego , zejdzie ci kilka uhuw , zalerzy z kim przyjdziesz !
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Siemka
Moim zdaniem dasz rade na 100% ja blokowałem dragi na 20 lvl z tower shieldem , fs , k-set , c-helmet skilla 55/53 i tracilem na to z 10 uhów max aha powiedz mi jescze jaki masz eq narqa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Na 25 lvl i ze skillsami 60/60, i z 3 bp of uh, to mozesz solowac dragi, zalezy jeszcze jaki masz stuff. Moj kolega 23 lvl knight, 50/50 (teraz chyba wienksze) to na 1 dragona zuzywa srednio 3-5 uhy jest bierze smoka na solo. Ja na druidzie sam sobie blokowalem na 20 lvlu i walilem w smoka z hmm lub sd. Niezuzywalem ni 1 uha, chyba ze mana mi sie skonczyla, na smoki to najlepiej chodzic z magic shieldem.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Cytuj:
---------------------------------------- minusy bylyby mile widziane |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Dasz rade bez problemu . NAjlepiej jakby smoczka bil jeszce pal.
tylko stoj na skos od draga zebys z firewave nie dostal ![]() |
![]() |
![]() |