|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() chcialbym sie wybrac na miasto malpek
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze radzę Ci sobie odpuścić małpie miasto i to na długi czas.
2. Nie dogonisz na 39 lvlu sllibangów. 3. Slibang wg mnie bije jak coś pomiędzy scoutem a arczerem. Chciałbys miejscówkę z takimi stworkami wyskakującymi po 3-4 co każdy ekran? 4. Loot pomijając złoto oraz jedzenie zerowy (ale złota sypią dość dobrze 30-40). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() @emilok-polowalem tam dosyc niewiele od update ale co do loota to sie nie zgadzam-za 18 ape fur dostalem 18k co zwrocilo mi sie b.ladnie. Do tego dolozyc wypadajace dosyc czesto wand of plague i jakos sie zwraca.
@topic Banuta nie dla sorca dlaczego? -maly maja b.duzo HP co przy niskim mlvl staje sie dosyc duza przeszkoda (zabic Konga z wanda/gfb to okropny waste) -sigangi vs WoI to zle polaczenie (zasieg 3 metry a one staja w odleglosci 4) -summony nie doganiaja malp i padna przy kazdej wiekszej grupie -bicie z hmm jest oczywistym wastem -merkliny porafia niezle zajsc za skore gdy nie jest sie najtem Takich problemow jest naprawde sporo, najtem tez nie ma tam arkadii-trzeba sobie lurowac kazda malpe osobno zeby nie narazac sie na waste i niebespieczenstwo.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ja kiedys widzialem jak 29 ms expil tam z 2x fd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Według mnie powinieneś wziąc pare bp gfb jakieś uhy na krytyczne sytuacje no i oczywiście mfy. Raczej sie to nie zwróci ale exp nawet ładny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam chodzilem knightem na ~50 lvl, z 2 kolegami (druidami) i tak nie dawalismy sobie rady i nie odkrylismy calej banuty.
Czasami grupki byly takie ze nie dalo sie dogonic bo wpadales na nastepne 10 malp. Wiec musialbys sie baardzo postarac zeby sobie tam poradzic ![]() Merkliny wala z takiego "ognia" po 80 -.-, a sibanga raz gonilem prawie przez pol drogi do port hope, sa niewiarygodnie szybkie, a jeszce jak w biegna te domki to po ptokach ![]() A raz ugrzezlismy na dachu ktorejs chatki, bo na dole bylo 50 malp ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 15-09-2006 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() Wbrew ogólnym opiniom, Banuta jest fantastycznym miejscem, jeśli chcemy szybko zarobić i nie zużyć zbyt dużej ilości UHów (mówię to z perspektywy knighta... myślę, że sorcem będzie trudniej). Zazwyczaj po ~2h huntu mam full cap kasy (~10k), lootbag z 5-10 p-armami i kilka futerek przy zużyciu 5-10 UHów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ja expilem sporo na Banucie jeszcze przed updatem, i wychodzilem na + 40 ekiem. Skille i eq przecietne. Trzeba tylko je dobrze lurowac do tego pierwszego "domku" i tam bezproblemowo zabijac. Uh waste/h = 2-3?