|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak chcesz wytestować Guild Wars: Nightfall (Najnowszy) za free (normalnie gra kosztuje 100+ zł) wejdź na http://www.guildwars.com/events/inga...rldpreview.php ściągnij klienta i zrub konto na cd-keyu Europejskim, który jest podany na stronce. Beta testy trwają do poniedziałku.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ja mam jeszcze postać z eventu tylko dla graczy, którzy posiadają Guild Wars. Czas go obudzić i ruszyć do walki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() o qurwa jak fajnie(sory za przeklinanie) jak ja czekałem na to jak nie wiem co no nareszcie wyproboje nowego gw
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Mi najbardziej podoba sie Dervish mimo iż swoje nadzieje pokładałem w Paragonie...BTW Czy bedizecie grali w full wersje?
@edit Event zostal pszedłużony do poniedziałku.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Event jest ciekawy. Prawdopodobnie postacie PvE zostaną niestety zresetowane :/. Paragonka roxor !!11 Tylko jakieś krzywe te tańce nowych profesji... Elońska Elementalistka jak zwykle skąpo odziana ^^, a mesmer wciąż wygląda jak pan o odmiennej orientacji, więc niby wiele się nie zmieniło, a jednak o wiele przyjemniej niż np. w GW:F. Pozostaje czekać do premiery, pre-order zamówiony.
@up: Dervish? Ha ha ha... Jak dla mnie to parodia ![]() -zwykły mesmerek na ineptitude/backfire/crippling anguish + degen, ewentualnie ściąganie smętnych enchantów i interrupt kolejnych -ranger, zwykłym cripplingiem, poisonem i na penetrating shot, dual shot, kindle arrows w moment pada Do tego dochodzi Warek na weakness, o elku cfelku nie wspomne, bo z nim wiekszosc melee fightersów ma problem... I wiele innych sposobów. PS. Paragonka roxor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Mam pytanie do "zaawansowanych" graczy w GW. Wiem ze do gry doszlo juz pare dodatkow (3?). I jak bym sie chcial cieszyc gra w pelny sposob to pewnie trzeba by bylo miec je wszysctkie, tak ? No to ile taki full pack by kosztowal ?
Leniwy jestem i mi sie nie chcialo szukac, to nie klac na mnie ![]() @edit Sell Stonnes - 350 zl xD A takie pytanie. Oplaca sie kupowac ? Wiem ze to kwestia gustu itd. No ale odpowiedzcie. Ostatnio edytowany przez Xavery - 25-09-2006 o 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() up
Wyszła tylko podstawka i jeden dodatek i w październiku wyjdzie drugi dodatek. Cała impreza z trzema zestawami będzie kosztowac na oko hmmm 350zł? Topic Eh szkoda ze usuną te postacie pod koniec eventa XD Dervish Rox! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja kupie tylko podstawke i drugi dodatek...bo po co mi zabujca i rytualista ??
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Z tego co sie orjentuje to tu nie tylko nie ebdziesz mial dostepu do tych 2 klas, ale takze do terenow, qestow, skili. A mimo wszystko wolalbym miec dostep do wszystkiego.
No chyba ze sie myle. |
![]() |
![]() |