|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Jestem fanem tej gry, pierwsza czesc to CM3 po 10 meczach mnie zwolnili z posady trenera Chelsea, ale sie nie poddalem i mam wszystkie czesci tej gry oczywiscie od CM3...
Najdluzszą kariere miałem do roku 2019 w CM 00/01 Zwolennicy CM piszcie niech wszyscy ci co niegrali zaczna w nia grac bo jest warto ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() to jest chyba temat bardziej pasujacy do "o wszystkim i o niczym" niz do "inne"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ja gralem w CMa fajna gra ale sie nudzi szybko ;/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja tam Wisłą 6 sezonów grałem...Półfinał ligi mistrzów i przegrana z realem 2:1. Ogólnie jechalem MU po 4:1(bez oszust of corz)...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() hehe, dobrze trafilem
![]() cm 03/04 deportivo - wdrugim sezonie zrezygnowalem, wzieli mnie do valenci, po 3 sezonach zrezygnowalem ![]() AC Milan - gram nim juz 4 sezony (3 dni, 14 godzin, 20 cos minut) i jest swietny. moj podstawowy sklad: bramka: Matteo Sereni (polecam, kupowac wczesnie, bo potem jest za drogi) obrona lewa - Kakhaber Kaladze (srednia ocena 8.30 (!!!)) obrona prawa: Lilian Thuram/ DArio Simic - dylemat, Simic jest tanszy obrona srodek: Nesta i Laursen badz Colloccini i Laursen pomoc lewa: Gronkjer i tylko on ![]() pomoc prawa - Cafu (tak, tak, obronca, ale jak gra na pomocy.... bosko ![]() pomoc srodek ofensywa: D'Allessandro badz Zidane, dobry jest tez Rui Costa pomoc srodek defensywa: Pirlo. i tylko on ![]() i napasc.... eh, tu duzy wybor. bardzo polecam na lewo Teveza (najbardzij oplacalny zakup) a na prawo Beniamina Onwuachi. Marco Boriello - junior, b. dobry, Franco Cangele - wyrabia sie, Isaah Eliakwu - mimo prawej nogi na lewą strone go! ![]() ![]() to tyle ![]() ![]() pozdro dla fanow |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Przez ta Tibie juz dawno nie gralem w CM, wogule nie ogladam meczow w TV,
no coz trudno teraz "Tibia is my life" ![]()