|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Witam. Kiedyś oglądając filmiki z tibi znalazłem ten oto filmik.
LINK http://www.youtube.com/watch?v=vAYFO_CTWLw (drugi jakby ktoś mówił, że to keylog) Nie jesto to żaden geylogger, nie trzeba go ściągać tylko obejrzeć. Przedstawia on życie pewnego Knighta z Jamery. Filmik jest dość ciekawy. Mi jednak najbardziej podobają się z niego piosenki. Mam narazie tylko jedną (tą podczas wykonywania anniego). Nie znam tytułów i wykonawców innych piosenek. Prosiłbym was o napisanie choćby jednej jeśli, którąś z nich rozpoznacie. Chodzi mi między innymi o dwie piosenki na początku filmiki i tą podczas wykonywania demon helmet questa. Jeśli ktoś będzie znał inne też proszę o zamieszczenie tytułów w tym temacie. Z góry dziękuję. Życzę miłego oglądania. @EDIT Następnym razem też będę zakładał nowy temat. Już po chwili wiem co mam na necie szukać THX ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 24-09-2006 o 12:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() utwór od wybrania profesjii to soad - chyba toxicity..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Przy wykonywaniu d-helmet leci Nightwish- Wishmaster
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() 1. Nie wiem
2. System of a down - Toxicity 3. Mortal Combat theme 4. Nie wiem 5. Metallica - My World 6. Nie wiem 7. Nightwish - Wishmaster 8. Nightwish - Angels Fall First 9. Nie wiem (to ta w jezyku br) 10. Gloria Gaynor - I Will Survive 11. Nie wiem Tyle moge pomoc.
![]() |
![]() |
#5 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
And thx for you ![]() @down W jaki sposób ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 24-09-2006 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Pierwsza to RHCP - Under The Bridge
Trzecia to chyba Snap! - I've Got the Power - nie jestem pewien @edit Miło powspominać czasy, jak się jeszce na Jamerze grało... Ostatnio edytowany przez Hieyan - 24-09-2006 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Ostatni utwór
Kiss - We are one
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Na poczatek sorry za offtopa ale mam male zapytanie. Oczekuje prostej odpowiedzi i tyle.
Celoz np w kazdej swojej wiadomosci ma w dopisku taki kolorowy prostokat. Widzialem u innych tez cos takiego a nawet niektorzy mieli po kilka, a ja nie mam pojecia jak to zrobic. Moze ktos mi powiedziec?
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 24-09-2006 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prezes Supportu
|
![]() Spytaj się jego na PW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
Tak nawiasem filmik dość ciekawy szkoda że miał hacka tyle się napracował... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() To ja się też czegoś na temat muzy z filmu spytam: czy wie ktoś co leci w tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=jrTf5...elated&search= szczególnie mnie interesuje utwór zaraz po wejściu do anihilator roomu i to co leci po momencie jak zostaje tylko jeden.
@Kshaq & Zupka_Chinska: Wielkie dzięki już mam te utwory dzięki wam THX
Ostatnio edytowany przez Jochny - 26-09-2006 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prezes Supportu
|
![]() Ja wiem, ja wiem
![]() Po wejściu gdzie lecą napisay nie wiem. Jak sa w środku leci : The Offspring - The kids aren't alright Jak to się kończy coś tam leci nie wiem co. Potem jak Astronis sam jest leci : Die happy - Supersonic Speed A pozatym na koncu filmiku wszystko powinno pisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Proponuje żeby ten temat przykleić, bo często można zauważyć takie pytania w różnych tematach, gdzie nikt na nie, nie odpowiada.
@ Ja szukam pierwszej piosenki z tego filmiku o wojnie na Aurei http://video.google.com/videoplay?do...66911432789&q= , druga mnie nie interesuje, bo sam wiem, że jest to "Wyginam śmiało ciało" w wersji angielskiej. @ Jochny Sam kiedyś szukałem tych piosenek, tak jak z w/w filmiku lubie takie "historyczne" piosenki ;S. Wykonuje je "Glorian - Knight`s of Honor", natomiast tytuły piosenek to :" Knight's of Honor i Lost battle" http://www.knights-of-honor.net/ - stąd możesz sciągnać 18 piosenek, z których są 2 użyte w filmiku.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 29-09-2006 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ta pierwsz piosenka wydaje mi się, że jest to coś Gregorians, musiałbym przesłuchać 5 płyt ich które posiadam ;p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prezes Supportu
|
![]() Sry nie zauważyłem posta Zupki chińskiej.
Ostatnio edytowany przez Kshaq - 28-09-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() @:
czuk85 dzięki za jaką kolwiek wskazówke. Miejmy nadzieje, że tą piosenkę naprawdę wykonuje Gregorians :S
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() A ja szukam takiej popularnej piosenki - refren brzmi jakoś tak
Cytuj:
down: dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 02-10-2006 o 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Jest już taki temat. Przyklejony. Ale tak swoją drogą, to szukam tytułu piosenki, będącej podkłądem w tym filmiku.
![]() |
![]() |
#20 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
Zaraz Ci powiem co to za pioseneczka jak znajdę jej tytuł, bo sam jej kiedyś szukałem ![]() kilka opcji: Buyout-Notch- Nuttin No Go So DJ MUMMY - NUTTIN NO GO SO Dj Mummy vs. Sean Paul "Nuttin No Go So bubbling RMX Zobacz, który jest prawdziwy ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 03-10-2006 o 13:36. |
![]() |
![]() |