|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() w dziale przedmioty moglibyscie wstawic z powrotem zakladke z przedmiotami uzywanymi na codzien (lampy, lopaty itd ) ile waza skad je wziac itd
a w mapach mapa respawnu bardzo by sie przydala prosze komentowac plx i wstawiac wlasne propozycje (ale bez przesady) mam nadzieje ze modkowie spelnia moje i inyych oczekiwania z gory thx pozdro
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie zauważyłeś ale już taki temat założyłem żeby był opis każdego innego przedmiotu, różnego od broni i różnej maści tarcz i zbrój...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Swinoujscie
![]() |
![]() Yea to by było nawet dobre.. Opis wszystkich zeczy w Tibi....
juz nie zeby pisalo gdzie to mozna znanesc ale samo dzialanie pszedmiotów.. czyli Use With... aaale z Czym ![]() Naprawde Pszydaalo by sie..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
"Co jest, czekam juz 12 min i sie nie zrespawnowal"
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |