|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() A więc na wstępie mówie, iż nie jest to temat w którym bede prosil, ew. lizał pupe adminowi lub modkowi, aby ten zalozyl nową grupę, a raczej tylko powiem kilka słów i grupach, zaczynam:
Jeśli chcesz miec grupe powinienes byc przygotowany na: - codzienne przegladanie swojej poczty (kilka razy dziennie) - przyjmowanie ludzi, ktorzy chca wstapic do twojej grupy bo "ma fajna range pod nickiem" - utratę połowy radości z życia - rozwolnienie co tydzien Pozatym, kazda grupa, nawet i twoja, musi miec certyfikat zgodności wielbłąda lub matkusa, co jest cholernie trudne. Grupy najczesciej są jak gwiazdy: aktywne na początek, i pod sam koniec, więc po co ci grupa w której nikt nie będzie się wypowiadal nawet raz na 3 dni? Jesli myslisz, ze gdy jestes liderem grupy, to bedziesz mial "respect" to sie mylisz, ludie ktorzy mowia, ze chetnie dolacza do twojej grupy, tak naprawde próbują być zapewnie w kazdej istniejącej grupie, jest tylko kilka % forumowiczów, którzy wchodzą do grupy, ponieważ naprawde im na tym zależy. Więc jesli naprawde chcesz miec grupe, to musisz byc zajedwabiscie ambitny lub zajedwabiscie glupi, bo grupa to ludzie ludziom od ludzi nic nie wnoszący. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A i z tym rozwolnieniem to już rox ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, *****, odkryłeś nowy kontynent.
NAPRAWDĘ sądzisz, że ludzie, którzy podchodzą poważnie do robienia grup o tym nie wiedzą? Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() No za wiele to tym tematem nie zdziałasz
![]() A i proszę zauważyć,że średnio raz na miesiąc na forum przybywa dzielny Palladyn,który chce wyczyścić je całe od trolli ![]() @ DOWN Fakt ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 01-10-2006 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() tym razem jest nas dwóch
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jako jeden z liderów Abnormal chcialbym dodać, że mam sraczke co tydzień. Jednakże sądze, że jest to zbrodniczy wplyw Abnormalnych uzytkownikow, ktorzy to rzucają na mnie klątwy i uroki, a wychodzi im tylko sraczka.
Apeluje do was Abnormale: jesli chcecie testować swoje uroki i klątwy testujcie to na innych bo ja mimo uwielbienia oświeconego miejsca "WC" nie cche spedzac tam calych dni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Heheh sraczke mozgowa dostaje ten kto ćpa mąke ;p.
Najepiej nie zakladac zadnych grup bo po co? Mozesz sobie pujsc na forum "zawodowych palaczy papieru" i tam masz wszystko o tym. A wracajac do szkod, ktore prawdopodobnie wyrzadza grupa to lepiej jest ulzyc sobie i pujsc na dwor pobiegac sobie nieeeeeee? Bo to wszystko nie jest warte... |
![]() |
![]() |