|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Hen ,daleko gdzie twe oczy nie dowiczą!
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie pooooowiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hrmpf....
Świat: Xantera
Poziom: 47
Skille: Nie ma
Poziom mag.: 36
|
![]() Witam
![]() Chciałbym zapoznać was wszystkich z nową grą... Nazywa się "Isthara Online Return" zrobiona na silniku Eclipse... Aby w nią zagrać zapraszam na stronę : http://isthara.mojeforum.net/ i dokładnie obejżeć całą stronę ,z powodu tego ,aby wogóle umie grać ;p Podam kilka SS'ów z gry : Tu jak walcze ze szczorami ![]() ![]() ![]() Aby zagrać należy ściągnąć te żeczy a następnie gdy już wszystko zainstalujemy ,włączamy clienta ,szuakmy w nim config ,klikamy i wpisujemy IP : 81.190.148.66 Port : 4000 Następnie dajemy "Ok" ,potem w cliencie klikamy "New" wpisujemy swoje passy (account i pass) do używania w grze ,następnie dajemy OK,wychodzimy w "Login" wpisujemy passy które wybraliśmy ,klikamy "Login" Robimy Postać klikając na "New Character" i logujemy się do gry ![]() A oto poradnik dla tych któży chcą umieć grać ,a nie noobować... http://isthara.mojeforum.net/dla-now...aczy-vt10.html Zapraszam ,a oto te ważne programy : (ściągamy najpierw clienta)------>Klient: http://rapidshare.de/files/34973677/...thara*****.html (a następnie biblioteki ,bez ktorych client nie pójdzie...)-->Biblioteki: http://www.freemmorpgmaker.com/libraryfiles-1***** Więc Zapraszam wszystkich do gry , a także na strone _/ _/ _/ _/ http://isthara.mojeforum.net/ _/ _/ _/ _/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 82
Skille: 80\79
Poziom mag.: 6
|
![]() wie ktos jak zainstalowac clienta tej gry??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cóz niezabardzo lubie takie gierki ;/ ...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Powiem tak. Grałem w Isthare ( nie return ;x ) na forum byłem często, udzielałem się itd. Ale po 2 tygodniach ( około ) gra padła. W ciągu gry lagi były niemiłosierne. Ale poza tym grało mi się dobrze. Mili Gm, pomocni. Śmieszna mapka... Ale jeśli return ma skończyć tak jak pierwsza Isthara, to ja się nie pisze ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 82
Skille: 80\79
Poziom mag.: 6
|
![]() ściągnołem klienta i nie chce mi sie rozpakowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niema to jak rapidshare nic scignac niemoge z niego.Jest client na jakims innym serverze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie, pogram 0.o Ale następna tego typu gierka... to juz nudzi :/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Jedno pytanie - ekipa dalej ta sama? I czy ciągle hostuje... Mmmm... Kyyy... No pamięć mnie zawodzi, jak się miewa pani " Dżiemowa "??
Ooo, przypomniałem sobie. Kagome ;*
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Rookstayer
Imię: Volan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Alliance Of Rookgaard
Świat: Secura
Poziom: 15
Skille: 19/22
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Volan Rookstayer - 02-10-2006 o 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() i pewnie oni zrobili jeszcze wojownicy.net? bo takie samo forum sciagam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() graficznie ta gra przypomina mi gre "mroczne czasy" pierwszego polskiego mmoerpega. ale serwer byl ciagle off wiec projekt wstrzymano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() gra jest 2d i serwer to Eclipse żaden Rpg Maker wszystko z tego powstało przez kolesia co stworzył ten serwer gry Eclipse!!
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() Szczerze mówiąc gra jest oparta na Tibii.
Kiedy ten serwer zostanie włączony ? |
![]() |
![]() |